Na stanju

Koliko je lepo kada znate da je igračka koja toliko zabavlja vaše dete i ispunjava mu vreme ustvari vrlo edukativna, da uz nju može svašta novo da nauči kroz igru. Žaba sat-kalendar za decu je upravo takva igračka: prezanimljiva mališanima, a toliko je na ... ... više

Proizvod možete naručiti samo kao registrovano pravno lice .
Registrujte se

Opis

Koliko je lepo kada znate da je igračka koja toliko zabavlja vaše dete i ispunjava mu vreme ustvari vrlo edukativna, da uz nju može svašta novo da nauči kroz igru. Žaba sat-kalendar za decu je upravo takva igračka: prezanimljiva mališanima, a toliko je na njoj stvari koje može da nauči!

Multifunkcionalni žaboliki sat-kalendar će pomoći detetu da na zabavan način i sa lakoćom nauči datume, godišnja dobra, dane u nedelji, pojmove koji se tiču vremenskih prilika i delova dana. Boje datuma su vesele, baš kao i celokupna ilustracija table. To deci privlači pažnju i održava fokus.

Za svaku grupu pojmova postoje obeleživači koje dete pomera, da dete sve pojmove može da poveže u jednu celinu. Na primer koji je danas datum, koji je dan u nedelji, koje je godišnje doba i doba dana i kakvo je vreme ili na primer kada mu je rođendan ove godine.

Zanimljiva ilustracija sata u vidu žabe, koja na svom središnjem delu ima kazaljke koje se pomeraju rukom, omogućava da dete lakše nauči da gleda u sat i da mu učenje bude interesantno i nikako zamorno i monotono.

Dimenzije: 30 cm x 30 cm

Obradujte svoje najmlađe ovom žabolikom tablom koja će ih i zabaviti i mnogo čemu naučiti. Odlična je i za dečake i za devojčice!
  • Sigurna kupovina
  • Online podrška
  • Call centar podrška
  • Povoljna dostava
  • Jednostavna kupovina