Na stanju

Potreban vam je neko kada treba da se uslikate ili snimite neki zanimljiv video sadržaj da to sve zabeleži. Pustite telefon da vas prati, napravite selfije i više ne tražite pomoć, i to samo uz ovu sjajnu ponudu – natraženiji - Robot kamerman.Prenosivi All... ... više

Proizvod možete naručiti samo kao registrovano pravno lice .
Registrujte se

Opis

Potreban vam je neko kada treba da se uslikate ili snimite neki zanimljiv video sadržaj da to sve zabeleži. Pustite telefon da vas prati, napravite selfije i više ne tražite pomoć, i to samo uz ovu sjajnu ponudu – natraženiji - Robot kamerman.

Prenosivi All In One Robot kamerman sa 360 rotacija, sadrži u sebi automatsko praćenje lica kao i objekata. Kako se krećete, on vas prati i u tom smeru okreće kameru na telefonu. Savršen je za vlogove!

PRAĆENJE LICA I INTELIGENTNO SNIMANJE


Jednostavan je za korišćenje - brzo se povezuje preko bluetooth-a.
Držač za praćenje lica koristi veštačku (AI) tehnologiju, sa obrtajem od 360 stepeni okolo, i automatskim prepoznavanjem osobe/ljubimca. Kada krenete, mobilni telefon će se okrenuti tamo gde želite da idete, sam podesiti pozu i automatski fotografisati u fiksno vreme od 3 sekunde. Predlog je da se ne pomerate prebrzo.
Robot kamerman je odličan za predavanja, sportski događaje, prezentacije, grupne fotografije, instagram, facebook live, vlogging, itd..

VAŠ PRIVATNI FOTOGRAF


Specifikacije:

✔ mogućnost rotacije za 360°
✔ Praćenje objekata
✔ Praćenje lica
✔ Prebacivanje fokusa
✔ Snimanje videa/vloga
✔ Jednostavan za korištenje

Instrukcije za korišćenje:

1. Skinite aplikaciju - Apai Genie na Google Play prodavnici. (Možete je koristiti i bez registracije za prijavljivanje)
2. Aktivirajte aplikaciju i povežite se preko Bluetooth-a.
3. Snimajte.

Nema više dosadnih komplikacija prilikom slikanja ili snimanja. Sada imate svog ličnog asistenta za to.
  • Sigurna kupovina
  • Online podrška
  • Call centar podrška
  • Povoljna dostava
  • Jednostavna kupovina