Na stanju

Setite se samo koliko ste puta ostali otkopčanog duksa ili jakne i nakon toga je odložili u orman samo zbog klizača koji je izgubio funkciju i koji više nije mogao da zakopča rajferšlus? Nema potrebne da se odričete svojih omiljenih komada odeće, pa čak ni... ... više

Proizvod možete naručiti samo kao registrovano pravno lice .
Registrujte se

Opis

Setite se samo koliko ste puta ostali otkopčanog duksa ili jakne i nakon toga je odložili u orman samo zbog klizača koji je izgubio funkciju i koji više nije mogao da zakopča rajferšlus? Nema potrebne da se odričete svojih omiljenih komada odeće, pa čak ni da ih nosite na popravku, jer sada to možete uraditi i sami zahvaljujući ovom kompletu klizača. 

U ovom super korisnom kompletu dolazi čak 6 klizača za rajferšlus u 6 različitih veličina. Tako da ćete za svaku veličinu rajferšlusa moći da iskoristite odgovarajuć. Ono što je sjajno jeste što ćete moći da ih namestite za tili čas, bez mučenja i bez bilo čije pomoći, potpuno samostalno.

Dodatna prednost jeste ta što ovi metalni klizači za rajferšlus odgovaraju svim odevnim predmetima: jaknama, kaputima, farmerkama, pantalonama, duksericama, pa čak i torbama, jastučnicama i slično. Samo je potrebno da izaberete iz kompleta klizač odgovarajuće veličine, postavite ga i vratite funkciju rajferšlusu.

Ne propustite priliku da po ovoj sjajnoj ceni nabavite komplet klizača koji je preporučljivo uvek imati u kući za slučaj da se na komadu odeće koji baš sad želite da obučete pokvario klizač i rajferšlus ne može da se zatvori.
  • Sigurna kupovina
  • Online podrška
  • Call centar podrška
  • Povoljna dostava
  • Jednostavna kupovina