Na stanju

Ivy Grip traka sa dvostranim lepljenjem čvrsto drži sve sitnice na dohvat ruke i ne oštećuje zidove. Zahvaljujući specijalnom sastavu, jednostavno se lepi i skida. Trajaće vam godinama jer je njen rok upotrebe do 600 korišćenja za svaki delić koji isečete.... ... više

Proizvod možete naručiti samo kao registrovano pravno lice .
Registrujte se

Opis

Ivy Grip traka sa dvostranim lepljenjem čvrsto drži sve sitnice na dohvat ruke i ne oštećuje zidove. Zahvaljujući specijalnom sastavu, jednostavno se lepi i skida. Trajaće vam godinama jer je njen rok upotrebe do 600 korišćenja za svaki delić koji isečete.

Koristi se veoma jednostavno tako što isečete parče trake na dužinu koja vam odgovara, zalepite na zid jednu stranu i zalepite predmet koji vam je potreban na drugu stranu.

Pre lepljenja važno je da podloga za lepljenje bude dobro očišćena bez neravnina, da ne bude mokra i lepljiva, kako bi Ivy Grip traka duže zadržala svoja svojstva.

Možete da lepite sve predmete koji ne pralez težinu od 1 kg. Uglavnom su to predmeti koje stalno tražite po stanu ili kupatilu: daljinski, četke, brijači, četkice za zube kao i alat koji se uvek nekako zagubi.

Sada više nećete imati ovaj problem jer Ivy Grip traku možete koristiti umesto eksera, i na najjednostavniji način zalepiti manju i lakšu sliku, tablu, planer ili kalendar.

Ivy Grip je potreban svakoj kući. Zahvaljujući materijalu od kog je izrađena, možete je oprati posle korišćenja tako da ona ne izgubi svoju moć. 

Širina trake: 30 mm
Debljina trake:  3.0 mm
Dužina trake :  3 m
  • Sigurna kupovina
  • Online podrška
  • Call centar podrška
  • Povoljna dostava
  • Jednostavna kupovina