Na stanju

Laser (olovka) za zavarivanje i spajanje svih površina za samo 5 sekundi - Laser bond 5 second fix  Potreban Vam je pouzdan proizvod na poslu, kod kuće ili u prirodi za spajanje, lepljenje i popravku plastičnih, drvenih, staklenih ili metalnih proizv... ... više

Proizvod možete naručiti samo kao registrovano pravno lice .
Registrujte se

Opis

Laser (olovka) za zavarivanje i spajanje svih površina za samo 5 sekundi - Laser bond 5 second fix 


Potreban Vam je pouzdan proizvod na poslu, kod kuće ili u prirodi za spajanje, lepljenje i popravku plastičnih, drvenih, staklenih ili metalnih proizvoda? 


Imamo savršeno rešenje za Vas! 


U pitanju je potpuno revolucionarno otkriće u vidu Laser bond 5 second fix alatke koja je vrlo praktična, jednostavna za upotrebu i efikasna kada je popravka najrazličitije palate stvari u pitanju.


Ukoliko niste vešti sa aparatom za lemljenje i drugim komplikovanim alatima, Laser bond 5 secon fix ce Vam se itekako svideti! Uz ovaj neponovljivi aparat za 

zavarivanje u svega nekoliko sekundi možete da popravite polomljen okvir od Vaših naočara, dečije igračke, Vaš nakit, ručke kožnih torbi, staklene čaše za vino, pa čak i kablove za vuču automobila! Neverovatno zar ne!


Svojstva Laser bond 5 second fix alatke su toliko moćna da više nikad nećete poželeti da koristite druge proizvode za lepljenje, zavarivanje i popravku pokidanih i polomljenih predmeta u Vašem okruženju. Zahvaljujući UV svetlu koji se nalazi na jednom kraju ove magične olovke za zavarivanje moći ćete brzo i lako da vratite u pređašnje stanje sve proizvode koji su usled loma izgubili svoju funkcionalnost.


Popravljene proizvode ćete nakon upotrebe Laser bond 5 second fix alatke moći da prefarbate, prelakirate i iskoristite na način na koji Vama odgovara. 

Toliko je laka za korišćenje da nećete moći da zamislite popravku u Vašem domu ili van njega bez ove moćne sprave!


Težina: 4g


Ispod texta Vas očekuje video klip koji će Vam predočiti sve funkcije Laser bond 5 second fix sprave!


Iskoristite mogućnost da već danas nabavite Vaš Laser bond 5 second fix.


UPOZORENJE: Izbegavajte kontakt sa očima i kožom. Ne udišite isparenje. Ako dođe u kontakt sa očima ili kožom, isperite mlakom vodom, a potom se obratite lekaru. Ako progutate sadržinu olovke, dobro isperite usta i posetite lekara. Držati van domašaja dece.  • Sigurna kupovina
  • Online podrška
  • Call centar podrška
  • Povoljna dostava
  • Jednostavna kupovina