Nema na stanju

U frižideru kao da uvek fali mesta koliki god da je! I uvek samo malo, naravno. Zbog toga u njemu često biva krš, često morate da ispreturate gomilu stvari kako biste izvukli ono što vam treba. Šta kažete na dodatne fioke u koje ćete konačno moći da smesti... ... više

Proizvod možete naručiti samo kao registrovano pravno lice .
Registrujte se

Opis

U frižideru kao da uvek fali mesta koliki god da je! I uvek samo malo, naravno. Zbog toga u njemu često biva krš, često morate da ispreturate gomilu stvari kako biste izvukli ono što vam treba. Šta kažete na dodatne fioke u koje ćete konačno moći da smestite sve što vam treba? Evo ih, ovo su upravo te – praktične i ni jednom frižideru na odmet!

Ova fiokica za frižider izgleda sasvim jednostavno, a ultrapraktična je! Moći ćete u nju da stavite bilo šta od namirnica da je potrebno, a genijalno je to što vam ona ne zauzima gotovo niakakav prostor. Kako to? Ona se za razliku od običnih fioka ne stavlja poput kutije u frižider. Ona se zahvaljujući svom obliku kači za neku od polica u frižideru! To znači da ćete donji deo svake police moći da koristite normalno plus ćete imati i fioku iznad toga. Ili više fioka, kako se odlučite.

Ako imate više fioka, onda će vaš frižider biti savršeno organizovan. Svemu ćete moći da nađete svoje mesto, ništa ni sa čim nećete morati da „mešate“. Fioke na sebi imaju rupice radi bolje ventilacije, a i plastika od koje su napravljene čini da namirnice duže ostanu sveže. Kad god poželite fiokicu možete da premestite na drugo mesto.

U pakovanju dolaze 2 fioke.

Ovde možete odložiti voće, povrće, jaja, bilo šta od namirnica, ali isto tako i kozmetiku ako postoji nešto od krema, seruma i sličnih stvarčica da ih držite u frižideru.

Fioka se lako pere, brzo suši, lako stavlja i lako skida.
  • Sigurna kupovina
  • Online podrška
  • Call centar podrška
  • Povoljna dostava
  • Jednostavna kupovina