Na stanju

Produžite svežinu voću, povrću, mesu i ostalim namirnicama zahvaljujući silikonskim rastegljivim poklopcima!Silikonski rastegljivi poklopci su idealan način da sačuvate preostali deo obroka svežim, da sprečite da se osuši na otvorenom tanjiru ili u posudi ... ... više

Proizvod možete naručiti samo kao registrovano pravno lice .
Registrujte se

Opis

Produžite svežinu voću, povrću, mesu i ostalim namirnicama zahvaljujući silikonskim rastegljivim poklopcima!

Silikonski rastegljivi poklopci su idealan način da sačuvate preostali deo obroka svežim, da sprečite da se osuši na otvorenom tanjiru ili u posudi čiji običan poklopac ne dihtuje dovoljno dobro. Fantastično je imati ih u kući radi čuvanja obroka u frižideru, ali su odlični i kada želite da ponesete ručak napolje sa sobom, a da budete sigurni da će ostati svež i da se neće prosuti.

Ovi poklopci takođe sprečavaju da vaš frižider poprimi miris određene hrane. Npr. kada iseckate luk za koji shvatite da ga imate previše, vi deo odložite u frižider. Ono što se desi jeste da vas prilikom sledećeg otvaranja frižidera zaplahne miris luka, a neretko i sve ostale namirnice u njemu počnu tako da mirišu.

Silikonski poklopci su bezbedni za zdravlje, pa ih možete staviti čak i direktno na samu namirnicu, npr. na dinju koju ste isekli.

U pakovanju se dobija 6 providnih silikonskih poklopaca. Svaki je različite veličine, pa ćete tako imati adekvatan poklopac kako za šerpu, tako i za čašu vode.

Dimenzije:

1. 6.5 cm (rastegljiv do 9 cm)
2. 9.5 cm (rastegljiv do 13 cm)
3. 11.5 cm (rastegljiv do 15 cm)
4. 14.5 cm (rastegljiv do 20 cm)
5. 16.5 cm (rastegljiv do 23 cm)  
6. 21 cm (rastegljiv do 28 cm)

Ne propustite da po super sniženoj ceni kupite set od čak 6 silikonskih rastegljivih poklopaca koji će produžiti svežinu vašoj hrani i samim tim vam uštedeti novac.
  • Sigurna kupovina
  • Online podrška
  • Call centar podrška
  • Povoljna dostava
  • Jednostavna kupovina