Na stanju

Učinite da vaše kupatilo izgleda kao novo: čisto i belo, bez pukotina, crnih, žutih fleka i buđi oko sanitarija. Sanitarni gel za popunjavanje praznina će vam pomoći da ga sredite samostalno i vrlo brzo, a sve će izgledati kao da je upravo bio majstor koji... ... više

Proizvod možete naručiti samo kao registrovano pravno lice .
Registrujte se

Opis

Učinite da vaše kupatilo izgleda kao novo: čisto i belo, bez pukotina, crnih, žutih fleka i buđi oko sanitarija. Sanitarni gel za popunjavanje praznina će vam pomoći da ga sredite samostalno i vrlo brzo, a sve će izgledati kao da je upravo bio majstor koji je sve profesionalno isfugovao.

Ivice kade, tuš kabine, lavaboa i wc šolje su sklone da se na njima sakuplja buđ, da crne ili žute i da se na njima prave male pukotine koje naružuju izgled čitavog kupatila. Sa ovim specijalnim gelom ćete za čas moći da ih popunite i tako sprečite da dalje pucaju i da se na tim delovima sakuplja buđ. Samo treba lagano da ga istisnete iz tubice koja ima uzak vrh, pa neće prskati sa strane niti se razmazivati gde ne treba.

Gel je bele boje, pa će se lako uklopiti koje god boje da su vam sanitarije. Takođe ga možete koristiti i radi popunjavanja praznina među pločicama. Ova mesta su sklona tamnjenju, zbog čega izgledaju starije nego što jesu. Ovim gelom ćete osvežiti i njih, a samim tim i izgled celog kupatila. 

Takođe, ovaj gel možete koristiti i u kuhinji, oko sudopere, na pločicama, kako zidnim tako i podnim, ali i na terasi. Možete njime ispuniti i rupe i pukotine na zidu i time sprečiti dalje širenje. Gel je vodootporan, pa možete da ga koristite i napolju.

Sanitarni gel za popunjavanje praznina definitivno je nešto što uvek treba da imate u kući kako biste s vremena na vreme osvežili kuhinju i kupatilo i kako biste sprečili da se na ivicama stvara buđ.
  • Sigurna kupovina
  • Online podrška
  • Call centar podrška
  • Povoljna dostava
  • Jednostavna kupovina