Na stanju

Kako fantastičan poklon za sve ljubitelje dobre zabave – potpuno drugačiji otvarač za flaše koji je krajnje zanimljvog oblika pištolja i iz kojeg zaista može da se puca i to skinutim čepovima sa flaše!Supercool stvarčica koju možete pokloniti nekom obožava... ... više

Proizvod možete naručiti samo kao registrovano pravno lice .
Registrujte se

Opis

Kako fantastičan poklon za sve ljubitelje dobre zabave – potpuno drugačiji otvarač za flaše koji je krajnje zanimljvog oblika pištolja i iz kojeg zaista može da se puca i to skinutim čepovima sa flaše!

Supercool stvarčica koju možete pokloniti nekom obožavaocu piva. Jer ovo zapravo može biti i korisno i zabavno. Korisno je što njime možete otvoriti flašu i što čep možete baciti u kantu bez ustajanja sa stolice: samo pritisnete polugu i otvarač će ispaliti čep u pravcu u kom ste ga usmerili. Dakle, bez nereda napravljenotg čepovima na stolu i oko stola, ali i bez ustajanja kada ste se tako lepo namestili da gledate film ili utakmicu.

Zahvaljujući ovoj mogućnosti da ispaljuje čepove, moći ćete da napravite pravu zabavu kada vam dođe društvo. Moći ćete da koristite ispaljivač ne samo u svrhu bacanja čepova u đubre, nego i kao municiju i igri pogađanja. Možete postaviti plastične čaše koje ćete gađati ili vam meta može biti nešto drugo što izaberete.

Otvarač za flaše koji ispaljuje čepove će biti krajnje originalan poklon, pa zato ne propustite priliku da ga nabavite za onog koga imate na umu sve vreme dok gledate ovaj proizvod. Da, dopašće mu se.
  • Sigurna kupovina
  • Online podrška
  • Call centar podrška
  • Povoljna dostava
  • Jednostavna kupovina