Na stanju

Samo 1 otvarač za sve vrste flaša, tegli, konzervi. Tako praktičan, tako koristan, tako jednostavan za korišćenje!Ovo je jedna od najpraktičnijih stvari koju možete imati u svom domu. Nije običan, već otvarač kojim možete da otvorite bilo koju flašu, bilo ... ... više

Proizvod možete naručiti samo kao registrovano pravno lice .
Registrujte se

Opis

Samo 1 otvarač za sve vrste flaša, tegli, konzervi. Tako praktičan, tako koristan, tako jednostavan za korišćenje!

Ovo je jedna od najpraktičnijih stvari koju možete imati u svom domu. Nije običan, već otvarač kojim možete da otvorite bilo koju flašu, bilo koju konzervu, bilo koju teglu, a možete njim otvarati čak i kesice sa hranom i grickalicama. Kupovinom njega ćete zapravo uštedeti, jer umesto 6 različitih otvarača će vam biti dovoljan samo ovaj jedan.

Potpuno je nevažno da li je otvarač metalni ili plastični, da li je u pitanju konzerva ili kesa – ovaj multifunkcionalni otvarač 6 u 1 može da otvori apsolutno sve i to bez oštećenja. On neće polomiti poklopac koji skine, kao ni ambalažu koju je otvorio.

Sa njim nema naprezanja, zapinjanja. On vam omogućuje da bez trunke napora otvorite ambalažu. Takođe, ima ergonomski dizajn – jako lepo leže u ruku, ne žulja, ne grebe. Napravljen je od takvog materijala da ne kliza iz ruke čak ni ako je mokra i u žurbi niste stigli da je izbrišete.

Ovo je takođe interesantna i orginalna ideja za poklon ljubiteljima pića. 

Ne propustite da ga nabavite po sjajnoj ceni već danas i tako olakšate sebi otvaranje brojnih tipova ambalaže.
  • Sigurna kupovina
  • Online podrška
  • Call centar podrška
  • Povoljna dostava
  • Jednostavna kupovina