Na stanju

Postanite majstor za dekorisanje torti i kolača! Ukrašavajte ih kao pravi profesionalac! Sa ovim fantastičnim kompletom za ukrašavanje torti i kolača ne da ćete bez muke to raditi, već ćete uživati praveći najrazličitije oblike, a vaši ukućani, gosti ili k... ... više

Proizvod možete naručiti samo kao registrovano pravno lice .
Registrujte se

Opis

Postanite majstor za dekorisanje torti i kolača! Ukrašavajte ih kao pravi profesionalac! Sa ovim fantastičnim kompletom za ukrašavanje torti i kolača ne da ćete bez muke to raditi, već ćete uživati praveći najrazličitije oblike, a vaši ukućani, gosti ili klijenti za kojih ih pravite će ostati bez daha kada vide ste ih dekorisali!

Ovo je najpraktičniji komplet za ukrašavanje torti i kolača ikada! Lako se puni, može u njega dosta fila da stane, lako se njim rukuje, ima nastavke koje daju predivne šare, ne curi svuda po kuhinji i ne pravi vam haos, lako se pere i neograničeno traje.

I dok obične špriceve za torte i kolače  morate non stop da otvarate, punite, zatvarate i tom prilikom umažete i ruke, i špric i kuhinju, sa ovim kompletom nije tako. U deo u obliku trougla u koji se sipa fil može da stane dosta fila, a kada ga zavrnete pri vrhu kako biste istiskali na dole krem ili šlag možete biti sigurni da neće prskati unaokolo, da se vi nećete umazati i da ćete moći sa toliko sadržaja da ukrasite mnogo kolača ili veliku tortu.

A nastavaka ima čak 26 u pakovanju! Oni daju neverovatne šare i jako lako se montiraju: samo ih zavrnete uz pomoć plastičnog nastavka na vrećicu. Sa njima ćete imati beskrajno mnogo mogućnosti sa ukrašavanje, pa ćete ovaj komplet moći da koristite ne samo za sopstvene potrebe, već i ako se profesionalno bavite izradom kolača i torti.

Komplet je izuzetno lak za održavanje: samo odvrnete nastavak i operete pod vodom i tečnošću i nastavak i vrećicu. Vrećica za razliku od običnih špriceva nema nikakve nabore, udubljenja, lako je u nju staviti ruku i temeljno je oprati.

Napravite najlepše cvetove, talase, srca, okvire na svojim tortama i kolačima. Oduševite i sebe i druge svojim dekoraterskim umećem!
  • Sigurna kupovina
  • Online podrška
  • Call centar podrška
  • Povoljna dostava
  • Jednostavna kupovina