Na stanju

Rasklopivi orman za odećuIako se stalno žalite da nemate šta da obučete, u vašem ormanu ipak više nema mesta za odeću? Ipak, još jedan orman u sobi bi vam zauzeo mnogo mesta, a nisu ni tako jeftini. Ali ovaj „nestandardni“ orman će moći da reši vaš problem... ... više

Proizvod možete naručiti samo kao registrovano pravno lice .
Registrujte se

Opis

Rasklopivi orman za odeću

Iako se stalno žalite da nemate šta da obučete, u vašem ormanu ipak više nema mesta za odeću? Ipak, još jedan orman u sobi bi vam zauzeo mnogo mesta, a nisu ni tako jeftini. Ali ovaj „nestandardni“ orman će moći da reši vaš problem!

Prenosivi rasklopivi orman za odeću je super praktična stvar! Bolji je od običnih ormana jer zauzima mnogo manje mesta i po potrebi lako možete da ga premestite u drugu prostoriju. Iako ne zauzima mnogo prostora, ipak je dovoljno velik da u njega može da stane prilično velika količina odeće, a ispod njega može da se poređa bar 5 pari cipela s obzirom da je donji deo odvojen od poda.

Ukupna visina: 175 cm
Ukupna širina: 105 cm
Ukupna dubina: 45 cm

Ono što ovaj orman čini još praktičnijim jeste dobra organizacija polica. Sa leve strane ima dve police, a sa desne čak 4:

Orman je napravljen od kvalitetnog i izdržljivog propilena, dok su šipke koje ga drže od metala. Brzo i lako se montira/demontira i vrlo je lagan. Po potrebi se može zatvoriti ili otvoriti.
Iskoristite ovu fenomenalnu akciju i poručite svoj rasklopivi prenosivi orman za odeću po super ceni!
  • Sigurna kupovina
  • Online podrška
  • Call centar podrška
  • Povoljna dostava
  • Jednostavna kupovina