Na stanju

Prenosiva prostirka za peglanje Iron Express Sa laganom prostirkom za peglanje Iron Express koja zauzima malo mesta i brzo se postavlja peglanje će biti brže, jednostavnije i moći ćete to da uradite bilo gde! Čak će i Vaša putovanja učiniti ugodnijim!Revol... ... više

Proizvod možete naručiti samo kao registrovano pravno lice .
Registrujte se

Opis

Prenosiva prostirka za peglanje Iron Express 

Sa laganom prostirkom za peglanje Iron Express koja zauzima malo mesta i brzo se postavlja peglanje će biti brže, jednostavnije i moći ćete to da uradite bilo gde! Čak će i Vaša putovanja učiniti ugodnijim!

Revolucionarno rešenje u vidu prenosive prostirke za peglanje Iron Express omogućiće Vam peglanje košulja, bluza, suknji, haljina i pantalona gde god poželite. Zaboravite na velike, prilično teške za prenošenje i potpuno nepraktične daske za peglanje. Prenosiva prostirka za peglanje je sve što Vam treba kako bi Vaša garderoba izgledala savršeno ispeglano u svakoj prilici, pa čak i na putovanju.

Visokokvalitetna i postojana na visokim temperaturama, ova prostirka za peglanje koju možete nositi gde hoćete i koristiti u svakoj prilici ispuniće Vaša najviša očekivanja. Njena površina omogućuje Vam i olakšava peglanje kako malih komada odevnih predmeta tako i onih nešto većih. 

Površinski sloj Iron Express prostirke zaštićen je materijalom otpornim na vlagu, isparenja i tečnosti sa kojima može doći u dodir, a njen donji deo poseduje prijanjajuća svojstva koja prostirku drže na svom mestu. Samim tim peglanje Vaših omiljenih odevnih predmeta postaje dečija igra.

Materijal od kog je prostirka izrađena omogućuje njeno lako pakovanje u kofer. Zauzima minimalno mesta, pa nećete zbog nje morati da se odreknete onih komada odeće koje želite da ponesete.

Sastav: 
Gornji deo i ivice - 100% poliester
Donji deo - 100% pamuk + PVC elementi
Unutrašnji deo - 100% vinil
Postava - 100% pamuk

Dimenzije: 50cm x 80cm

NE prati u veš mašini i NE sušiti u mašini za sušenje veša. NE koristiti izbeljivač.

Pogledajte u narednom videu koliko je ova prenosiva prostirka praktična i iskoristite mogućnost da već danas nabavite svoju Iron Express prostirku za peglanje po super ceni!  • Sigurna kupovina
  • Online podrška
  • Call centar podrška
  • Povoljna dostava
  • Jednostavna kupovina