Na stanju

Metalni čiviluk za odećuDa li vam je dosta kačenja odeće po stolicama, prebacivanja jakni preko kreveta i nereda koji se tako pravi? Potreban vam je čiviluk koji zauzima malo mesta, a na koji može da stane dovoljna količina stvari. Ovaj je upravo takav!Ova... ... više

Proizvod možete naručiti samo kao registrovano pravno lice .
Registrujte se

Opis

Metalni čiviluk za odeću

Da li vam je dosta kačenja odeće po stolicama, prebacivanja jakni preko kreveta i nereda koji se tako pravi? Potreban vam je čiviluk koji zauzima malo mesta, a na koji može da stane dovoljna količina stvari. Ovaj je upravo takav!

Ovaj čiviluk napravljen je od metala i izuzetno je stabilan i čvrst. Na 3 mesta ima po 4 kuke na koje je moguće okačiti jakne, kapute, mantile i po potrebi i druge odevne predmete. 

Crne je boje, a dizajn je vrlo jednostavan, pa samim tim i lako prilagodljiv prostorijama različite namene: odličan je za hodnike u kući, stanu, ali i za kancelarije. S obzirom na boju i oblik, čiviluk odgovara drugačijim stilovima enterijera.

Visina: 170 cm

Ako ne želite više nered u svom domu ili prostorijama u kojima radite, onda ne propustite da kupite ovaj praktični čiviluk po specijalno SNIŽENOJ ceni!
  • Sigurna kupovina
  • Online podrška
  • Call centar podrška
  • Povoljna dostava
  • Jednostavna kupovina