Na stanju

Kolica za prenošenje aparata za vodu i boca za plinDosta ste teglili balone vode i teške kutije, umarali se i dovodili u pitanje svoje zdravlje nošenjem teških stvari. Sa ovim fenomenalnim kolicima će vam prenošenje bilo čega glomaznog biti lak i ni malo z... ... više

Proizvod možete naručiti samo kao registrovano pravno lice .
Registrujte se

Opis

Kolica za prenošenje aparata za vodu i boca za plin

Dosta ste teglili balone vode i teške kutije, umarali se i dovodili u pitanje svoje zdravlje nošenjem teških stvari. Sa ovim fenomenalnim kolicima će vam prenošenje bilo čega glomaznog biti lak i ni malo zamoran posao.

Ova kolica će vam pomoći da premestite sve one teške stvari koje ste do sada vukli rukama, zbog kojih ste krivili kičmu ili čekali nekog jačeg da vam pritekne u pomoć. 

Ovo četvrtasto postolje može da izdrži izuzetno veliki teret, pa čak i aparat za vodu zajedno sa punom bocom na sebi. Zahvaljujući točkićima koje ima, lako ćete transportovati željeni predmet s kraja na kraj prostorije. Svaki od četiri točkića ima mogućnost rotiranja do 360 stepeni, što u mnogome olakšava prenos teških stvari.

Ova kolica idealna su i prikom selidbi kada sa jednog kraja na drugi odjednom treba preneti veliki broj kutija, delove nameštaja i raznorazne druge teške predmete.

Nabavite svoj primerak ovih praktičnih kolica po ovoj sjajnoj ceni i više se nikada nemojte mučiti noseći teške stvari.

Sastav: Metal, guma, plastični točkići. Moguće rotiranje točkića za 360°.

Dužina: od 29cm do 38cm

Visina: 7cm

Nosivost: 150kg

Rok upotrebe: Neograničen
  • Sigurna kupovina
  • Online podrška
  • Call centar podrška
  • Povoljna dostava
  • Jednostavna kupovina