Na stanju

Magnetni i akupresurni ulošci za obuću ProMetzIzvanredni magnetni i akupresurni ulošci su pred Vama, a imaju i fantastičan popust koji možete da iskoristite već sada! Neprijatni bolovi u stopalima, zglobovima, kolenima ili kičmi brzo zamaraju telo i l... ... više

Proizvod možete naručiti samo kao registrovano pravno lice .
Registrujte se

Opis

Magnetni i akupresurni ulošci za obuću ProMetz

Izvanredni magnetni i akupresurni ulošci su pred Vama, a imaju i fantastičan popust koji možete da iskoristite već sada! 

Neprijatni bolovi u stopalima, zglobovima, kolenima ili kičmi brzo zamaraju telo i loše utiču na pravilno držanje. Nije važno da li je obuća kvalitetna i udobna, imate ravna stopala, čukljeve ili neke druge deformitete stopala – uz pomoć ovih uložaka džanje tela postaje idealno jer je telesna težina ravnomerno raspoređuje, a mišići, tetive i kosti stopala bolje podnose svakodnevno opterećenje. 

Magneti postavljeni unutar uloška deluju svojim magnetnim poljem, akupresurno na taban tako što se pritiskom težine tela na magnet ujedno vrši i akupresura na određene tačke na tabanu. Na ovaj način se masira taban i pospešuje cirkulacija. Ceo uložak je konstruisan tako da deluje preko stopala na čitavo telo i postavlja ga u anatomski pravilan položaj. 

Ulošci su univerzalni i odgovaraju svima. Prema uputstvu oblikujte makazama uložak Magna Power na potrebnu veličinu. Magneti koji se nalaze u ulošku su zaobljeni, glatki i bez oštrih ivica, tako da ćete noseći ove uloške jedino osetiti anatomsku udobnost. 
Održavanje magnetnih uložaka je vrlo lako. Perite ga po potrebi pod mlazom mlake vode uz pomoć sapuna. Sušite ih na vazduhu.
Magneti deluju dvostuko, odnosno svojim magnetnim poljem i akupresurno. Pritiskom težine tela kroz taban na magnet vrši se akupresura na određene tačke na tabanu, što dodano stimuliše taban i pospešuje cirkulaciju. Uložak svojom konstrukcijom deluje tako da stopalo i celo telo postavljaju ga u prirodan anatomski položaj.

Ovi ulošci deluju:
- Kod problema sa ravnim tabanima i kod bola u stopalima i nogama
- Čuvaju kičmu i pomažu kod problema sa čukljevima
- Poboljšavaju perifernu cirkulaciju
- Telo se postavlja u pravilan položaj
- Dobijate dugotrajnu akupresuru
- Pomažu ljudima koji po ceo dan hodaju ili stoje
- Dolazi do stimulacije unutrašnjih organa
- Smanjuje telesnu težinu
- Otklanjaju bolove u zglobovima
- Pomažu kod stresa, nervoze, depresije, zamora i nesanice

Rešite već danas sve Vaše probleme sa stopalima i kičmom po neverovatno dobroj ceni sa popustom.

Veličine uloška koje su u ponudi su od broja 38 do broja 43, a ukupna dužina gazišta neisečenog uloška je 25,5cm.

Poručite već danas Vaš par magnetnih i akupresurnih uložaka ProMetz.

  • Sigurna kupovina
  • Online podrška
  • Call centar podrška
  • Povoljna dostava
  • Jednostavna kupovina