Na stanju

Vreme je za miran san! Prestanite da pravite kompromise i odričete se mirnog sna zbog toga što vaš partner neprestano glasno hrče. Prsten protiv hrkanja sa magnetom pomoći će vam oboma da rešite ovaj problem i ponovo spavate jedno drugom u zagrljaju.Ovaj r... ... više

Proizvod možete naručiti samo kao registrovano pravno lice .
Registrujte se

Opis

Vreme je za miran san! Prestanite da pravite kompromise i odričete se mirnog sna zbog toga što vaš partner neprestano glasno hrče. Prsten protiv hrkanja sa magnetom pomoći će vam oboma da rešite ovaj problem i ponovo spavate jedno drugom u zagrljaju.

Ovaj revolucionarni proizvod pomogao je velikom broju ljudi da smanje intenzitet hrkanja, pa čak i da u potpunosti prestanu da hrču dok ga nose. Izuzetno je jednostavan za korišćenje: dovoljno je staviti krajeve prstena u nosne šupljine i držati prsten sve do jutra kada je, nakon skidanja, dovoljno oprati ga mlakom vodom kako se ne bi taložile bakterije.

Prsten je izrađen od kvalitetnog gela i u oba kraja sadrži po jedan magnet. Odgovara apsolutno svakom obliku nosa i nose ga ne samo muškarci, već i žene. Vrlo je neprimetan, a ipak efikasan i, ono što je najvažnije tokom sna, vrlo je udoban. Gotovo da nećete ni osetiti da ga imate na sebi!

Videćete i sami, nećete moći bez njega kada shvatite koliko je efikasan i koliko kvalitetno spavate od kada ga koristite. Zato ga poručite odmah po ovoj fenomenalnoj ceni i priuštite sebi mirnu noć i slatke snove.

  • Sigurna kupovina
  • Online podrška
  • Call centar podrška
  • Povoljna dostava
  • Jednostavna kupovina