Na stanju

Buldožer igračka na daljinski upravljač   Buldožer na daljinski je sjajna igračka za sve one klince koji obožavaju da prave, da grade, da voze. Osim što je zabavna, to je i igračka koja podstiče razvoj kreativnosti i motoričkih veština.   Ova... ... više

Proizvod možete naručiti samo kao registrovano pravno lice .
Registrujte se

Opis

Buldožer igračka na daljinski upravljač

 

Buldožer na daljinski je sjajna igračka za sve one klince koji obožavaju da prave, da grade, da voze. Osim što je zabavna, to je i igračka koja podstiče razvoj kreativnosti i motoričkih veština.

 

Ovaj buldožer je namenjen deci od 5 godina pa naviše. Izrađen je od metala i kvalitetne čvrste plastike i idealan je za igranje u dvorištu, parku, u pesku, po zemlji, na kamenčićima. Njime se upravlja zahvaljujući daljinskom upravljaču, što će deci biti super zabavno, a brzo ćete shvatiti i koliko je to zapravo korisno. Upravljajući buldožerom, oni će spontano raditi na koordinaciji pokreta, ali će razvijati i kretivnost s obzirom da će zaista moći da naprave nešto od materijala koji prenesu njime.

Ono što je vrlo zanimljivo jeste da proizvodi zvuk koji je zaista kao onaj koji proizvode pravi buldožeri, ali svakako slabijeg intenziteta.

Buldožer može da se kreće unapred, unazad, može da se rotira za čak 360°. Domet daljinskog upravljača je do čak 30 metara. U njega se stavljaju baterije koje NE dolaze u pakovanju (2x1.5V AA). 

Baterije se pune oko 120 minuta, a buldožer sa njima može da radi oko 20-ak minuta.

Iskoristite ovO fantastično SNIŽENJE i obradujte svog malog građevinca ovim buldožerom! Ovom igračkom će čak i vama biti zanimljivo da se igrate!

  • Sigurna kupovina
  • Online podrška
  • Call centar podrška
  • Povoljna dostava
  • Jednostavna kupovina