Na stanju

Bebini prvi koraci u svetu igre i učenja su od velikog značaja za njen razvoj. Naša Bebi Igračka Čekić i Loptice je savršen izbor za podsticanje njene radoznalosti i motoričkih veština.Raznobojne Loptice: Ova igračka dolazi sa raznobojnim lopticama koje će... ... više

Proizvod možete naručiti samo kao registrovano pravno lice .
Registrujte se

Opis

Bebini prvi koraci u svetu igre i učenja su od velikog značaja za njen razvoj. Naša Bebi Igračka Čekić i Loptice je savršen izbor za podsticanje njene radoznalosti i motoričkih veština.

Raznobojne Loptice: Ova igračka dolazi sa raznobojnim lopticama koje će probuditi bebinu pažnju i oduševiti je. Svaka loptica ima svoju boju koja će privući pažnju i razvijati sposobnost razlikovanja boja kod beba.

Interaktivni Čekić: Ovaj set uključuje i čekić koji će omogućiti vašoj bebi da vežba svoje motoričke veštine i koordinaciju oko-ruka. Udaranjem čekićem po lopticama, beba će naučiti o uzroku i posledici, što je važan korak u njenom razvoju.

Bezbednost na Prvom Mestu: Naša Bebi Igračka Čekić i Loptice je pažljivo dizajnirana sa bebama na umu. Svi materijali su bezbedni, što je od velikog značaja za mališane u ovoj ranoj fazi razvoja.

Edukativna Vrednost: Osim što je zabavna, ova igračka ima i veliku edukativnu vrednost. Podstiče razvoj fine motorike, koordinacije, pažnje i koncentracije kod beba.
Koristite ovu igračku kao priliku da provodite kvalitetno vreme sa svojom bebom. Pokažite joj kako da koristi čekić i udara loptice. Pohvalite je za svaki uspešan pokušaj i podstičite je da istražuje i uči kroz igru.

Neka vaša beba oseti radost učenja kroz igru sa našom Bebi Igračkom Čekić i Loptice. Ova igračka će ne samo zabaviti vaše mališane, već će i podržati njihov razvoj na mnoge načine.

Ne propustite priliku da obezbedite svojoj bebi ovu čarobnu igračku. Neka igra bude put do otkrivanja i učenja za vašu bebu uz Bebi Igračku Čekić i Loptice.
  • Sigurna kupovina
  • Online podrška
  • Call centar podrška
  • Povoljna dostava
  • Jednostavna kupovina