Na stanju

Sekač za papirSvaka firma ima veliki broj dokumenata koje svakodnevno baca u đubre, a na kojima se često nalaze poverljivi podaci. Uvek u takvim situacijama želimo da budemo sigurni, bezbedni, pa tražimo najbolji način da ih uništimo tako da niko ne može d... ... više

Proizvod možete naručiti samo kao registrovano pravno lice .
Registrujte se

Opis

Sekač za papir

Svaka firma ima veliki broj dokumenata koje svakodnevno baca u đubre, a na kojima se često nalaze poverljivi podaci. Uvek u takvim situacijama želimo da budemo sigurni, bezbedni, pa tražimo najbolji način da ih uništimo tako da niko ne može da ih vrati u prvobitno stanje. Sekač za papir je najpraktičnije i najsigurnije rešenje!

Sekač za papir je fantastična stvar, naročito kada je broj dokumenata koje treba uništiti nešto veći. Za razliku od velikog broja sekača koji danas postoje na tržištu, ovaj praktični sekač za papir je taman toliko veliki da služi svrsi, a zauzima neverovatno malo mesta!

Šta još ovaj sekač čini praktičnijim? Činjenica da radi na baterije, a može i da radi tako što se poveže sa kompjuterom putem USB kabla! Kada su glomazni sekači u pitanju, oni moraju da stoje na jednom mestu i ne mogu (bar ne jednostavno) da se prenose iz kancelarije u kancelariju. Sa ovim sekačem je to i tek kako moguće s obzirom da možete da ga držite jednom rukom, a da drugom ubacujete papire!

Dimenzije: 27 dužina, 15 visina/dubina, 13 širina
Širina trake isečenog papira: 5mm

Baterije NE dolaze u pakovanju, a za rad je potrebno 6 komada od voltu i po (ako se odlučite da radi nabaterije umesto preko USB kabla.

Iskoristite ovu sjajnu priliku da po ovako niskoj ceni kupite svakoj kancelariji potreban sekač za papir i budite sigurni da su sva dokumenta koja ste želeli da uništite posle njega samo beskorisne froncle sa kojih niko neće moći da iskoristi vaše poverljive podatke.
  • Sigurna kupovina
  • Online podrška
  • Call centar podrška
  • Povoljna dostava
  • Jednostavna kupovina