Na stanju

Seckalica za pravljenje novogodišnjih ukrasaDosta ste papiriće seckali ručno i trošili gomilu vremena, energije, strpljenja kako biste ukrasili svoju novogodišnju jelku i dom generalno. Ovo će ubrzati proces i učiniti ga još zanimljvijim – seckalica za pap... ... više

Proizvod možete naručiti samo kao registrovano pravno lice .
Registrujte se

Opis

Seckalica za pravljenje novogodišnjih ukrasa


Dosta ste papiriće seckali ručno i trošili gomilu vremena, energije, strpljenja kako biste ukrasili svoju novogodišnju jelku i dom generalno. Ovo će ubrzati proces i učiniti ga još zanimljvijim – seckalica za papir!


Ova super stvarčica će za tili čas iseckati na froncle papir koji ubacite u nju i napraviti od njih originalne, fantastične ukrase! Ukrase ćete moći da pospete po jelki umesto klasičnih šarenih čupavih traka kojim ste je do sada kitili, a moći ćete njima da ukrasite i trpezarijski sto, policu, pa čak i da ih razbacate po čitavoj kući.


Sve froncle napravljene od jednog papira će biti savršeno jednake, što znamo koliko je važno onim pedantnim dekoraterima koji vole da je čak i „krš“ u nekom svom određenom redu.


U seckalicu možete ubaciti beli papir ako želite da vaša jelka izgleda kao da je po njoj napadao sneg, ali ono što je klincima naročito interesantno jesu froncle u boji. Odaberite papir bilo koje boje ili kombinaciju više boja, ubacite u seckalicu i već imate savršen ukras!


Seckalica je izuzetno lagana i može da radi na baterije, pa po potrebi lako možete da je prenosite iz prostorije u prostoriju (ako vam služi za dekorisanje nekog većeg prostora, npr. firme). Toliko je jednostavna za korišćenje da mogu da je koriste čak i deca: uključite, ubacite papir, pustite da secka, a potom je po završetku otvorite i izvadite sadržaj.


Seckalica nije predviđena za jednu upotrebu, već se može koristiti neograničen broj puta!  • Sigurna kupovina
  • Online podrška
  • Call centar podrška
  • Povoljna dostava
  • Jednostavna kupovina