Na stanju

Ponovo se vraća retro moda i svi odevni komadi koji su se nekada nosili. Povratak 70-ih je već jako primetan poslednjih godina ali u malo izmenjenom stilu.Ova rolka kratkih rukava je u nežnoj pastelnoj boji, idealna da te ugreje ali da i u zimskim danima i... ... više

Proizvod možete naručiti samo kao registrovano pravno lice .
Registrujte se

Opis

Ponovo se vraća retro moda i svi odevni komadi koji su se nekada nosili. Povratak 70-ih je već jako primetan poslednjih godina ali u malo izmenjenom stilu.

Ova rolka kratkih rukava je u nežnoj pastelnoj boji, idealna da te ugreje ali da i u zimskim danima izgledaš  top. Videćeš da će ove zime sve trendseterke nositi rolku ispod košulja, jakne ili mantila.

Upravo je to savet kako možeš da je nosiš ove zime. Kratka rolka izgleda jako urbano kada se obuče ispod košulje različite boje, isprobaj i videćeš koliko je ovo zanimljiva kombinacija – veoma topla ali i glamurozna.

Rolka je napravljena od malo debljeg materijala, pa je idealna za zimske elegantne prilike. Takođe i za posao, ako se obuče ispod sakoa, mantila ili jakne.

Deo oko dekoltea je od malo tanjeg materijala, pa ne izgleda klasično i monotono. Zato upotpuni svoju jesenju kolekciju jer je zaista možeš nositi na mnogo načina.

Modni izazov: Evo još nekoliko načina kako možete da kombinujete ovu rolku, jer je veoma zahvalna za kombinovanje:

Preko nje obucite žutu široku košulju dugih rukava i videćete koliko dobro izgleda cela kombinacija.
Animal print košulje ili majice, uz šire pantalone i sa ovom rolkom ispod izgledaće potpuno ludo.
Pantalone sa printom u raznim bojama i ovom nežnom rolkom izgledaće ultra moderno i efektno.“
  • Sigurna kupovina
  • Online podrška
  • Call centar podrška
  • Povoljna dostava
  • Jednostavna kupovina