Na stanju

Vodite računa o potrošnji vode? Ako brinete o ekologiji a još pri tome još vodite računa o potrošnji vode, onda je štedljivi adapter za slavinu idealno rešenje za vas!FLEKSIBILNA GLAVA OD 360 STEPENIŠtedljivi adapter za slavinu izrađen je od kvalitetne ABS... ... više

Proizvod možete naručiti samo kao registrovano pravno lice .
Registrujte se

Opis

Vodite računa o potrošnji vode? Ako brinete o ekologiji a još pri tome još vodite računa o potrošnji vode, onda je štedljivi adapter za slavinu idealno rešenje za vas!

FLEKSIBILNA GLAVA OD 360 STEPENI

Štedljivi adapter za slavinu izrađen je od kvalitetne ABS plastike, silikona i nerđajućeg čelika, i veoma je otporan na rđu i koroziju.
Poseduje rotaciju od 360 stepeni, i pogodan je za sve vrste sudopera. Može se prilagoditi kuhinjskoj sudoperi u bilo kom smeru ili uglu, pa se tako povrće, posuđe i drugi kuhinjski predmeti mogu lakše i praktičnije očistiti. 

Unutar sebe ima ugrađeni filter. Filter unutar samog adaptera ima funkciju da prečišćava vodu koja ide direktno iz slavine, tako da nećete morati više da brinete o vodi koju unosite u organizam.

Sam adapter za slavinu se brzo i lako instalira i to za samo nekoliko sekundi. Možete ga postaviti na slavinu lavaboa, kuhinjsku slavinu, slavinu u kupatilu itd. 

Lako se čisti - samo uklonite filter i isperite ga pod vodom.

Paket obuhvata:

1 komad adaptera
3 režima podešavanja pritiska vode

Instalacija:

1. Zavrnite poklopac slavine.
2. Uklonite crni deo prskalice.
3. Zategnite raspršivač u smeru kretanja kazaljke na satu.

Sa ovim proizvodom ne samo da ćete uštediti već ćete doprineti očuvanju naše planete. Poručite još danas ovaj sjajni Štedljivi adapter za slavinu i iskoristite akcijsku cenu.

  • Sigurna kupovina
  • Online podrška
  • Call centar podrška
  • Povoljna dostava
  • Jednostavna kupovina