Na stanju

Fur Wizard za skidanje dlaka sa nameštajaDosta se mučili sa dlakama ljubimaca koje ostaju ne samo po podu, već svuda: na nameštaja, u autu, pa i na vama samima. Sada postoji jednostavno rešnje da ih uklonite – Fur Wizard!Fur Wizard je moćna „alatka“ za ukl... ... više

Proizvod možete naručiti samo kao registrovano pravno lice .
Registrujte se

Opis

Fur Wizard za skidanje dlaka sa nameštaja

Dosta se mučili sa dlakama ljubimaca koje ostaju ne samo po podu, već svuda: na nameštaja, u autu, pa i na vama samima. Sada postoji jednostavno rešnje da ih uklonite – Fur Wizard!

Fur Wizard je moćna „alatka“ za uklanjanje dlaka. Obe njene strane mogu da uklone i najupornije dlake sa kreveta, kauča, fotelje, pa i odeće. I, što je još bolje, kada jednom kupite Fur Wizard, više nikada nećete morati da dajete novac na zamenske delove, lepljive trake za skidanje dlaka, jer Fur Wizard se ne troši.

Sve što je potrebno jeste da njime prevučete preko dela na kome se nalaze dlake koje želite da uklonite. Kako biste sa samog Fur Wizarda skinuli prljavštinu, samo ga ubacite u kutijicu koju uz njega dobijate, izvucite i videćete da se sam očistio. Kada se napuni, ispraznite plastičnu kutiju Fur Wizarda kako biste ponovo mogli sa njega da uklonite dlake i ponovo ga koristite.

Fur Wizard zauzima jako malo prostora, pa ga lako možete spakovati sa sobom kada krenete na put sa ljubimcem koji se linja kako biste lakše očistili dlake koje za sobom ostavlja.

Ne čekajte, već odmah poručite svoj Fur Wizard za uklanjanje dlaka po ovoj fantastično sniženoj ceni!
  • Sigurna kupovina
  • Online podrška
  • Call centar podrška
  • Povoljna dostava
  • Jednostavna kupovina