Na stanju

Baterija za tuš sa termometromNekada vam je vrlo teško da odredite temperaturu vode kojom se tuširate vi sami ili kojom je potrebno da istuširate svoje dete. Želite da bude savršene temperature, ni pretopla ni suviše hladna. Ono što u svakom kupatilu može ... ... više

Proizvod možete naručiti samo kao registrovano pravno lice .
Registrujte se

Opis

Baterija za tuš sa termometrom

Nekada vam je vrlo teško da odredite temperaturu vode kojom se tuširate vi sami ili kojom je potrebno da istuširate svoje dete. Želite da bude savršene temperature, ni pretopla ni suviše hladna. Ono što u svakom kupatilu može biti vrlo korisna stvar jeste baterija tuša sa termometrom!

Baterija za tuš koja na sebi ima termometar je sjajan proizvod koji se aktivira odmah po uključivanju vode i gasi se odmah pošto vodu zavrnete. Izgleda kao obična baterija za tuš, s tim što na sebi ima mali displej koji pokazuje koja je trenutna temperatura vode. Tako ćete uvek moći da budete sigurni da se tuširate vodom optimalne temperature.

Ovaj tuš je naročito praktičan kada kadu u kojoj kupate bebu treba da napunite vodom. S obzirom da je teško samostalno odrediti toplotu vode, a da se bebe kupaju na određenoj sobnoj i u vodi određene temperature, ovaj tuš će vam pomoći da je definišete bez nepotrebnog gubljenja vremena.

Takođe, termometar na bateriji za tuš je vrlo korisna stvar i za ljude sa oboljenjima koja podrazumevaju oštećenje nerava na koži. Ljudi sa oštećenim nervnim završecima na koži često nisu u stanju da osete koliko je voda hladna ili topla. Kako ne bi sebi naneli povrede, dobro je da na tušu imaju termometar koji im pokazuje da li treba da pojačaju hladnu ili toplu vodu.

Za rad baterije nisu potrebne baterije, već radi na integrirani generator pritiska vode.

Iskoristite ovu sjajnu AKCIJU i kupite bateriju za tuš sa termometrom po fantastično niskoj ceni i uvek budite sigurni da se kupate vodom temperature koja je najbolja za vas i vaše zdravlje.
  • Sigurna kupovina
  • Online podrška
  • Call centar podrška
  • Povoljna dostava
  • Jednostavna kupovina