Na stanju

Usmerivač vazduha za klimuNe dozvolite da vam hladan ili topao vazduh iz klime duvaju direktno u leđa, za vrat ili bilo gde gde vam nije prijatno. Usmerite ga!Usmerite vazduh iz klime tako da vam rashlađuje/greje prostoriju, a da ipak ne duva direktno u va... ... više

Proizvod možete naručiti samo kao registrovano pravno lice .
Registrujte se

Opis

Usmerivač vazduha za klimu

Ne dozvolite da vam hladan ili topao vazduh iz klime duvaju direktno u leđa, za vrat ili bilo gde gde vam nije prijatno. Usmerite ga!

Usmerite vazduh iz klime tako da vam rashlađuje/greje prostoriju, a da ipak ne duva direktno u vas i čini da se osećate nelagodno. Ovaj fantastični usmerivač vazduha je napravljen od čvrste i kvalitetne plastike i za njegovo montiranje vam nije potrebna nikakva „stručna“ pomoć. Možete ga namestiti sami, bez majstora, i to vrlo jednostavno.

Ovaj super praktični usmerivač vazduha je dugačak 50 cm bez dodatnog dela koji se izvlači. A ako izvučete dodatak i sa jedne i sa druge njegove strane, dobićete dužinu od čak 74 cm. Model je univerzalan i odgovara i starijim i novim modelima klima uređaja.

Idealan je za kuće, stanove, a posebno za poslovni prostor (naročito kada su u pitanju nešto manje prostorije u kojima su radnici direktno izloženi klimi).

Iskoristite sjajnu priliku da ga kupite po ovoliko sniženoj ceni!
  • Sigurna kupovina
  • Online podrška
  • Call centar podrška
  • Povoljna dostava
  • Jednostavna kupovina