Na stanju

Sef za novacAko vam je potreban siguran, ali mali i lagan sef u koji biste odlagali novac i druge dragocenosti u kući, kancelariji, upravo ovaj je idealan za vas!Ovaj mali sef je neverovatno praktičan: možete ga koristiti kod kuće kako biste osigurali nova... ... više

Proizvod možete naručiti samo kao registrovano pravno lice .
Registrujte se

Opis

Sef za novac

Ako vam je potreban siguran, ali mali i lagan sef u koji biste odlagali novac i druge dragocenosti u kući, kancelariji, upravo ovaj je idealan za vas!

Ovaj mali sef je neverovatno praktičan: možete ga koristiti kod kuće kako biste osigurali novac, zlato, važna dokumenta ili neke druge dragocenosti. Možete ga staviti i u kancelariju i fiksirati ga za željenu površinu.

Sef ima elektronsku sigurnosnu bravu sa kombinacijom, a za otvaranje u slučajevima kada je zaboravljena šifra, ili nekim drugim hitnim slučajevima, u paketu se dobijaju dva ključa.

Sa ovim praktičnim sefom će vaše stvari biti apsolutno sigurne i niko sem vas (ako ne zna šifru ili nema ključ) neće moći da ga otvori. U slučaju da se tri puta unese pogrešna šifra, brava se blokira i moguće je otvoriti je isključivo ključem.

Ono što ovaj sef čini još sigurnijim jeste činjenica da sa unutrašnje strane ima izbušene rupe predviđene za pričvršćivanje u podlogu. Ako želite to da uradite, naravno. Šrafovi i tiplovi ne dolaze u paketu sa sefom.

Spoljne dimenzije: 250 x 200 x 200 mm

Unutrašnje dimenzije: 240 x 190 x 155 mm

Ako je i vama potreban mali, lagan sef u kom ćete čuvati svoje dragocenosti, iskoristite ovaj sjajan POPUST i poručite ovaj praktični sef za svoju kuću ili kancelariju već danas!

  • Sigurna kupovina
  • Online podrška
  • Call centar podrška
  • Povoljna dostava
  • Jednostavna kupovina