Na stanju

Koliko vam se puta usisavanje završilo nerviranjem jer ste usisali neku dragu sitnu stvar? Koliko puta su klinci shvatili da im je baš u tom periodu nestala ona mala draga igračkica? I onda sledi „bunarenje“ po kesi usisivača, vađenje stvačica koje se pril... ... više

Proizvod možete naručiti samo kao registrovano pravno lice .
Registrujte se

Opis

Koliko vam se puta usisavanje završilo nerviranjem jer ste usisali neku dragu sitnu stvar? Koliko puta su klinci shvatili da im je baš u tom periodu nestala ona mala draga igračkica? I onda sledi „bunarenje“ po kesi usisivača, vađenje stvačica koje se prilikom usisivanja u usisivač često polome i sl. Više ne mora da bude tako – dodatak za usisivač za filtriranje sitnih predmeta će vam olakšati svako naredno usisavanje!

Ovaj dodatak za usisavač filtrira sitne stvarčice pre nego što dospeju do vrećice usisavača. Na ovaj način ćete sačuvati stvari poput minđuša, sitnih igračkica, delova slagalice. Sprečićete dalje „kopanje“ po kesi usisivača i brigu za nestalim vrednim minđušama, privescima i drugim stvarima. Nećete morati da prljate ruke gurajući ih u kesu usisivača punu prašine niti da tu istu prašinu prosipate svuda po kući.

Kako ovaj mali korisni filter funkcioniše? On u sebi ima ugrađen preklop koji se otvara i uvlači male delove iz struje vazduha i skladiši ih tako da ne ispadaju van. Međutim, filtriranje se može lako i  isključiti fiksiranjem navedenog preklopa, tako da u svakom trenutku možete nastaviti sa regularnim usisavanjem, bez potrebe za uklanjanjem ovog dodatka.

Ovaj dodatak naročito je koristan mamama čija deca svuda naokolo po podu razbacuju svoje sitne igračkice, delove puzli i slično. Nećete morati da prekidate usisivanje bezbroj puta kada sređujete dečiju sobu, jer znate da će se sve sitno što treba vašem mališanu zadržati u dodatku čak i ako nešto slučajno usisate. Usisivanje će vam biti i brže, jer nećete morati preterano da se obazirete – sve potrebno će upasti u filterčić.

Superjednostavan je za montiranje i korišćenje. Dodatak odgovara apsolutno svim modelima usisivača. Zato i svom dodajte ovaj korisni delić i olakšajte i ubrzajte sređivanje kuće bez neželjenih propratnih gubljenja dragih i vrednih sitnica.
  • Sigurna kupovina
  • Online podrška
  • Call centar podrška
  • Povoljna dostava
  • Jednostavna kupovina