Na stanju

Couch Coat navlaka za kauč i dvosedKonačno možete da se opustite kada na vaš kauč ili dvosed pustite ljubimca ili kada vaše dete slučajno po njemu prospe hranu ili neko obojeno piće. Da, čak i ako je kauč svetle boje. Sa Couch Coat navlakom ćete uvek imati... ... više

Proizvod možete naručiti samo kao registrovano pravno lice .
Registrujte se

Opis

Couch Coat navlaka za kauč i dvosed

Konačno možete da se opustite kada na vaš kauč ili dvosed pustite ljubimca ili kada vaše dete slučajno po njemu prospe hranu ili neko obojeno piće. Da, čak i ako je kauč svetle boje. Sa Couch Coat navlakom ćete uvek imati čist, uredan kauč za koji nećete brinuti kako da ga sredite.

Couch Coat navlaka je izuzetno praktična stvar koja maksimalno štiti vaš kauč i dvosed od neželjenih mrlja. Ona čvrsto stoji na njemu ne klizajući se i vaš kauč čuva savršeno čistim bilo da po njemu šetaju vaši ljubimci koji se linjaju ili da imate nemirne mališane koji ne vode naročito računa da li će po njemu prosuti čokoladnu mleko, ispustiti parče pice sa kečapom i slično. Ne propušta fleke na kauč i, kada se isprlja, vrlo lako se skida i pere.

Sa Couch Coat navlakom više nećete morati da se mučite i ručno čistite kauč i dvosed. Agresivnim ručnim pranjima i korišćenjem raznorazne „hemije“ oštećujete i sam nameštaj i svoje ruke. Couch Coat je mnogo praktičnije rešenje.

Pored toga što je korisna, Couch Coat navlaka je vrlo kvalitetna, udobna i lepo izgleda. Materijal je prošiven mikrovlaknima i navlaka ima dva lica: jedno braon, a drugo mlečno bele boje. Pored dela za sedeći deo kauča ili dvoseda dobijaju se i dva dela za naslone za ruke.

Dimenzije: 160 cm x 135 cm
Dimenzije delova za naslon za ruke: 50 cm x 47 cm

Sastav: 100% poliester

Održavanje: Pere se u mašini. Ne koristiti izbeljivače i ne sušiti u mašini za sušenje veša. 

Couch coat navlaka je izuzetno jednostavna za održavanje: ne morate je prati ručno, već je slobodno možete staviti u mašinu.
Neka vaš kauč uvek bude čist i uredan. Iskoristite akciju i kupite Couch Coat navlaku po sjajni ceni koliko danas!

  • Sigurna kupovina
  • Online podrška
  • Call centar podrška
  • Povoljna dostava
  • Jednostavna kupovina