Na stanju

Neka vaš auto zasija punim sjajem i to ne samo spolja, već i unutra! Oživite njegovu unutrašnjost i neka ponovo izgleda kao nov zahvaljujući fantasičnom spreju za poliranje!Sprej za poliranje unutrašnjosti auta namenjen je detaljnom čišćenju “nameštaja” u ... ... više

Proizvod možete naručiti samo kao registrovano pravno lice .
Registrujte se

Opis

Neka vaš auto zasija punim sjajem i to ne samo spolja, već i unutra! Oživite njegovu unutrašnjost i neka ponovo izgleda kao nov zahvaljujući fantasičnom spreju za poliranje!

Sprej za poliranje unutrašnjosti auta namenjen je detaljnom čišćenju “nameštaja” u vašem autu, tj. i čišćenju plastike i delova od veštačke kože koje niste znali do sada čime da čistite. Duboko prodire u plastične mini reljefe i uklanja duboko urezanu prljavštinu ne samo ne oštećujući plastiku, već je i štiteći. Daje joj pun sjaj za samo nekoliko minuta, a efekat traje nedeljama, pa će vam samim tim i bočica dugo trajati.

Za razliku od brojnih drugih preparate ovog tipa, ovaj sprej je napravljen od ekološki prihvatljivih materijala i koristi formulu bez ulja i bez mirisa. S obzirom da nema ulja, neće se lepiti niti za sebe lepiti prašinu odmah nakon brisanja, što se sa nekim sredstvima dešava.

Korišćenje je vrlo lako: samo prsnete sprej na željeno mesto i pređete preko njega sunđerom. Postupak možete ponoviti sve dok ne postignete željeni sjaj.

Zapremina bočice: 50 ml

Priuštite svom auto ljubimcu “retuširanje”. Osvežite ga unutra i vratite sedištima, naslonima i delovima od plastike blistavost kakvu su imali kada je auto bio nov.
  • Sigurna kupovina
  • Online podrška
  • Call centar podrška
  • Povoljna dostava
  • Jednostavna kupovina