Nema na stanju

White Light aparat za izbeljivanje zubaPrestanite da krijete svoj osmeh! Izbelite svoje zube bez odlaska u ordinaciju, bez bilo kakvog bola i, što je takođe vrlo važno, po toliko sniženoj ceni da će vam biti teško da poverujete u nju!White Light aparat za ... ... više

Proizvod možete naručiti samo kao registrovano pravno lice .
Registrujte se

Opis

White Light aparat za izbeljivanje zuba

Prestanite da krijete svoj osmeh! Izbelite svoje zube bez odlaska u ordinaciju, bez bilo kakvog bola i, što je takođe vrlo važno, po toliko sniženoj ceni da će vam biti teško da poverujete u nju!

White Light aparat za izbeljivanje zuba je pomogao hiljadama žena i muškaraca da izbele svoje zube, ojačaju samopouzdranje i slobodno i zadovoljno se smeju. Zahvaljujući LED plazma svetlu Izbeljuje zube 2-6 nijansi, a tretman je potpuno bezbolan. Radi se kod kuće i traje svega 10 minuta.

Sve one fleke koje ne možete da skinete običnom pastom i zubnim koncem, mrlje od obojenih pića, nikotina, kafe, White Light će ih lako ukloniti. Rezultati i njihovo trajanje zavise od vaše higijene, starosti i porekla zubnih fleka, kao i od vaših godina.

Kako da koristite White Light aparat:

- Operite zube.
- Stavite 0,5ml gela u gornji i 0,5ml u donji deo aplikatora i stavite ga tako da bude u kontaktu samo sa zubima, ne i sa desnima. Ako se i dogodi da gel izađe i na desni, obrišite ga odatle.
- Postavite LED svetlo u usta imeđu gornjih i donjih zuba i ostavite 10 minuta. Izbegavajte da gledate direktno u svetlost.
- Isperite usta mlakom vodom.

Zubi će vam nakon tretmana (naročito prvog) biti malo osetljiviji na toplo i na hladno i ne bi trebalo da ponavljate postupak sve dok to osećate. Nakon tretmana je vrlo važno da 1h ništa ne jedete i ne pijete osim vode i, naravno, da ne pušite. Za postizanje maksimalnih rezulatata je poželjno da 1 do 2 dana nakon tretmana takođe izebegavate cigarete, obojena i gazirana pića.

Ako i vi želite blistavo bele zube bez bilo kakve muke i uz minimalno utrošenog novca, još danas poručite svoj primerak White Light aparata za izbeljivanje!


  • Sigurna kupovina
  • Online podrška
  • Call centar podrška
  • Povoljna dostava
  • Jednostavna kupovina