Na stanju

USB sokovnik je najpraktičnija stvar za zdrave, ukusne i osvežavajuće napitke koje možete njim da pravite gde god da se nalazite! Možete da ga koristite ne samo u kući, na poslu, već i na izletu, u kolima, bukvalno bilo gde!Ovaj sokovnik se od običnih razl... ... više

Proizvod možete naručiti samo kao registrovano pravno lice .
Registrujte se

Opis

USB sokovnik je najpraktičnija stvar za zdrave, ukusne i osvežavajuće napitke koje možete njim da pravite gde god da se nalazite! Možete da ga koristite ne samo u kući, na poslu, već i na izletu, u kolima, bukvalno bilo gde!

Ovaj sokovnik se od običnih razlikuje po tome što je manjih dimenzija, lagan i što se puni preko USB kabla. Šta to znači? To znači da možete da ga punite i preko telefona! S obzirom da može da stane čak i u ne tako preveliku torbu, moći ćete njime da napravite omiljeni voćni sok, šejk ili smuti bukvalno dok se vozite autobusom ka poslu ili sa posla!

Iseckajte sitno svoje omiljeno voće i/ili povrće, ubacite ga u sokovnik, prelijte željenom količinom vode, mleka ili jogurta,  i eto hranljivog napitka koji će vam brzinom munje podići energiju. Napitak ne morate presipati u čašu, već možete piti direktno iz sokovnika, vrh je apsolutno predviđen za takvo korišćenje.

Zapremina: 380 ml 
Broj obrtaja: 22.000 
Punjenje: oko 3 sata preko USB kabla 

Može da se koristi 10-12 puta do sledećeg punjenja. A možete da ga napunite čak i preko svog mobilnog telefona!

Iskoristite ovu sjajnu AKCIJU i poručite svoj super praktični USB sokovnik odmah!
  • Sigurna kupovina
  • Online podrška
  • Call centar podrška
  • Povoljna dostava
  • Jednostavna kupovina