Na stanju

Trake za zglobove sa magnetimaDa li vas konstantno muče bolovi u kolenima i zglobovima i ometaju vas da normalno funkcionišete na poslu, dok šetate, trčite ili se bavite nekom drugom fizičkom aktivnošću? Trake za zglobove sa magnetima su ono što će rešiti ... ... više

Proizvod možete naručiti samo kao registrovano pravno lice .
Registrujte se

Opis

Trake za zglobove sa magnetima

Da li vas konstantno muče bolovi u kolenima i zglobovima i ometaju vas da normalno funkcionišete na poslu, dok šetate, trčite ili se bavite nekom drugom fizičkom aktivnošću? 

Trake za zglobove sa magnetima su ono što će rešiti vaš problem i vratiti vas „u akciju“! Bilo da su vaše tegobe rezultat starosti, fizičkog napora ili sportskih povreda, ovi steznici su podjedanko delotvorni. Osećaćete olakšanje dok ih budete nosili i za vas više neće biti prepreka.

U pakovanju dolaze 3 trake za zglobove koje u sebi imaju magnete. One vam pružaju stabilnost, otklanjaju tegobe u kolenima i ručnim zglobovima. Toliko su efikasne i toliko neprimetne da ih možete nositi ispod bilo koje odeće.

Veličina traka je univerzalna i nude se u crnoj boji. Održavanje je i više nego jednostavno: dovoljno je nakon korišćenje ih očistiti vlažnom krpom.

Za postizanje maksimalnih rezultata preporučeno je nošenje 4-8 sati dnevno.

Maksimalni obim traka za koleno: 43 cm
Maksimalni obim trake za ruku: 25 cm.

VAŽNO: S obzirom da sadrže magnete, trake ne smeju nositi osobe sa ugrađenim pejsmejkerom, teškim srčanim i malignim oboljenjima, prisustvom metalnih delova u organizmu, trudnice, dojilje i deca do 8 godina.

Iskoristite ovu jedinstvenu priliku da po fantastično niskoj ceni kupite ove ultraefikasne trake za zglobove i zauvek se oslobodite bolova!
  • Sigurna kupovina
  • Online podrška
  • Call centar podrška
  • Povoljna dostava
  • Jednostavna kupovina