Na stanju

Sonic čistač za zubeAko želite da uvek imate blistavo beli osmeh, da vam zubi budu zdravi i da se smejete slobodno, bez ustezanja, onda svojim zubima morate pružiti adekvatnu negu. Očistite ih detaljno uz pomoć Sonic aparata!Sonic čistač za zube je specija... ... više

Proizvod možete naručiti samo kao registrovano pravno lice .
Registrujte se

Opis

Sonic čistač za zube

Ako želite da uvek imate blistavo beli osmeh, da vam zubi budu zdravi i da se smejete slobodno, bez ustezanja, onda svojim zubima morate pružiti adekvatnu negu. Očistite ih detaljno uz pomoć Sonic aparata!

Sonic čistač za zube je specijalni aparat koji vam omogućuje da uklonite sve nečistoće sa svojih zuba efikasnije nego bilo kojom četkicom ili koncem koji ste do do sada probali i to zahvaljujući soničnim vibracijama! On pravi neverovatnih 3000 soničnih vibracija i na taj način uklanja sa vaših zuba kamenac i smanjuje mogućnost da dođe do kvara zuba.

Sonic podjednako dobro čisti prednji, zadnji deo zuba, ali i deo između zuba i uz desni. On vrlo lako čisti teško dostupna mesta do kojih običnom četkicom ili koncem ne možete čak ni da dođete, a na kojima se talože ostaci hrane i povećavaju rizik da dođe do ozbiljnih kvarova i neprijatnog zadaha. 

On je potpuno bezbedan za upotrebu bilo da se radi o prirodnim zubima, o krunicama, implantima, viniraima ili protezi. Nema bojazni od oštećenja i čišćenje njime može rezultirati jedino zdravim i blistavim osmehom. Njegov oblik prilagođen je obliku ruke, pa je lako držati ga i koristiti ga, a na sebi ima i LED svetlo koje pomaže da ne propustite da sredite svaki deo zuba.

Sonic čistač za zube na sebi ima i tajmer koji će vam signalizirati kada ste dovoljno čistili zube kako taj proces ne bi trajao kraće nego što treba i kako samim tim rezultati ne bi izostali.

Aparat radi na baterije, nije veliki, pa ga vrlo lako možete poneti u torbi i koristiti gde god da se nalazite.
  • Sigurna kupovina
  • Online podrška
  • Call centar podrška
  • Povoljna dostava
  • Jednostavna kupovina