Na stanju

Samozagrevajuće jastuče za otklanjanje bolova Snap MagicAko vas muče grčevi u stomaku, ako imate povrede mišića ili osećate napetost, ovo samozagrevajuće jastuče će vam pomoći da se osećate mnogo rijatnije.Snap Magic grejno jastuče je moderna verzija termo... ... više

Proizvod možete naručiti samo kao registrovano pravno lice .
Registrujte se

Opis

Samozagrevajuće jastuče za otklanjanje bolova Snap Magic

Ako vas muče grčevi u stomaku, ako imate povrede mišića ili osećate napetost, ovo samozagrevajuće jastuče će vam pomoći da se osećate mnogo rijatnije.

Snap Magic grejno jastuče je moderna verzija termofora mnogo lakša za korišćenje. Aktivira se pritiskom na dugmence na kraju jastučeta koje se potom zagreva do čak 55 stepeni celzijusa. Može da se postavi na bilo koji deo tela: na stomak, leđa, na vrat, kolena, zglobove... Gde god vam je potrebno prijatno grejanje koje će otkloniti nelagodnosti i bolove koji vas muče!

Snap magic samozagrevajuće jastuče je 100% bezbedno za korišćenje i ne sadrži toksine. Izuzetno je praktično jer zauzima malo mesta i možete ga poneti i koristiti ga gde god želite. Uz njega se dobija pojas u koji ga možete staviti ako želite da ga fiksirate za stomak ili donji deo leđa.

Jastuče se vrlo jednostavno puni, odnosno priprema za korišćenje. Sve što je potrebno jeste spustiti ga u vrelu vodu i ostaviti tako da stoji nekoliko minuta. Kada ga izvadite, možete odmah ponovo da ga koristite.

Iskoristite ovu jedinstvenu akciju i poručite već danas svoje Snap Magic samozagrevajuće jastuče. Konačno se rešite bolova u mišićima i zglobovima i uživajte u svakom novom danu!

OPREZ: "Dugmence" pritisnuti nežno i jagodicama prstiju. Nikako noktima kako ne bi došlo do pucanja jastučeta i kako vruća tečnost kojom je punjeno ne bi iscurela i ozledila kožu. 
  • Sigurna kupovina
  • Online podrška
  • Call centar podrška
  • Povoljna dostava
  • Jednostavna kupovina