Na stanju

Rukavice za artritis sa bakromSamo osobe koje imaju artritis znaju koliko teško i bolno može biti nositi se sa oticanjem ruku, trncima u prstima, malaksalosti u zglobovima. Iako ste probali najrazličitije kreme i gelove i dali na njih brdo novca, ništa vam... ... više

Proizvod možete naručiti samo kao registrovano pravno lice .
Registrujte se

Opis

Rukavice za artritis sa bakrom

Samo osobe koje imaju artritis znaju koliko teško i bolno može biti nositi se sa oticanjem ruku, trncima u prstima, malaksalosti u zglobovima. Iako ste probali najrazličitije kreme i gelove i dali na njih brdo novca, ništa vam nije specijalno pomoglo. Međutim, sada postoji nešto što će vas rešiti muka – rukavice za artritis sa nitima bakra!

Ove specijalne rukavice dizajnirane su tako da onima ko ih nosi bude izuzetno prijatno, da vrše blagu kompresiju na zglobove, ali i da koža u njima diše koliko god bilo toplo napolju ili u prostoriji. Ono što ih pored kompreisvnog materijala čini posebnim jesu niti bakra kojima su prožete. Bakar otklanja umor u rukama i prstima, poboljšava njihovu pokretljivost i smanjuje bolove.

Rukavice za artritis sa nitima bakra nemaju prste i nisu debele, pa se mogu nositi u bilo koje doba godine i sa njima se normalno mogu obavljati svakodnevni poslovi. 

Bakru je svojstveno da poboljšava cirkulaciju, pa se ove rukavice preporučuju i onima koji pate od kožnih oboljenja. Rukavice će ubrzati zarastanje eventualnih rana i regeneraciju kože generalno. 

Bilo da sami imate navedene probleme ili vama neko blizak pati od artritisa ili kožnih oboljenja na rukama, iskoristite sjajnu AKCIJU i kupite ove ultraefikasne rukavice za artritis po SUPER CENI već sada!

  • Sigurna kupovina
  • Online podrška
  • Call centar podrška
  • Povoljna dostava
  • Jednostavna kupovina