Na stanju

Jastuk neophodan svima onima koji veliki deo dana provedu u sedećem položaju - ortopedski jastuk od specijalne memorijske pene. On će omogućiti ne samo udobnije sedenje, već i pravilnije držanje tokom sedenja, pa samim tim i ublažiti njegove posledice u bu... ... više

Proizvod možete naručiti samo kao registrovano pravno lice .
Registrujte se

Opis

Jastuk neophodan svima onima koji veliki deo dana provedu u sedećem položaju - ortopedski jastuk od specijalne memorijske pene. On će omogućiti ne samo udobnije sedenje, već i pravilnije držanje tokom sedenja, pa samim tim i ublažiti njegove posledice u budućnosti.

Ovo je jastuk zahvaljujući kome će vam biti i prijatnije ako dugo sedite, ali koji će obezbediti i da vas leđa ne bole nakon toliko sedenja. Jer on je mekan taman onoliko koliko treba da bude, a memorijska pena omogućuje da se oblikuje baš prema vašem obliku i položaju tela u tom momentu. On će vam pomoći da leđa držite u pravilnijem položaju, a samim tim će umanjiti bolove koje imate nakon toliko sati rada provedenih na stolici.

Jastuk od specijalne memorijske pene je pogodan za apsolutno sva sedišta: kancelarijske, obične stolice, za fotelje, pa čak i za sedišta u autu/kamionu. Zato je sjajno da ga imaju svi oni koji sede dugo na poslu u kancelariji ili, na primer, profesionalnim vozačima koji takođe jako puno vremena provedu sedeći.

Ono što ovaj jastuk čini još praktičnijim jeste to što je lagan i što po sredini ima ručku, pa može da se ponese gde god da krenete. Takođe, navlaka se lako pere, pa ćete kad god se ukaže potreba moći da je skinete i operete u mašini ili ručno.

Život je suviše kratak da biste trpeli bolove u leđima, pa zato, ako mnogo sedite, ne propustite da sebi obezbedite ovaj kvalitetan ortopedski jastuk od specijalne memorijske pene.

Dimenzije: 44cm x 34cm x 7cm
  • Sigurna kupovina
  • Online podrška
  • Call centar podrška
  • Povoljna dostava
  • Jednostavna kupovina