Na stanju

Ogledalo Swivel brite – uveličavajuće ogledalo sa LED svetlomDa li Vam udaljenost Vašeg ogledala u kupatilu predstavlja problem kada želite da se našminkate ili izvršite neku korekciju na svom licu? Da li Vam nedostatak svetla usled lošeg osvetljenja u kup... ... više

Proizvod možete naručiti samo kao registrovano pravno lice .
Registrujte se

Opis

Ogledalo Swivel brite – uveličavajuće ogledalo sa LED svetlom

Da li Vam udaljenost Vašeg ogledala u kupatilu predstavlja problem kada želite da se našminkate ili izvršite neku korekciju na svom licu? Da li Vam nedostatak svetla usled lošeg osvetljenja u kupatilu stvara problem kada je potrebno korigovati obrve, obrijati se i slično?

Swivel brite ogledalo je ono što Vam je potrebno. Ono se rotira, lako podešava, prenosi, uveličava čak 8 PUTA i ima svoje LED svetlo! Uz pomoć magneta se može pričvrstiti na svaku glatku i ravnu površinu, a to će Vam omogućiti da brzo, lako i precizno nanesete šminku, izvšite neke druge korekcije na licu ili da se, ako ste muškarac, lakše obrijete.

Ogledalo Swivel brite je ogledalo koje ne zahteva da ga prislanjate uz nešto, držite u rukama ili dodatno prilagođavate sebi. Toliko je praktično za upotrebu da će Vas svojom jednostavnošću naprosto oduševiti.

Ovo korisno ogledalo je dovoljno veliko da sa njime uradite sve što ste zamislili, a ipak dovoljno malo da lako možete da ga ponesete u torbi. Kada ga ne upotrebljavate, jednostavno ga možete odložiti u fioku ili na policu u Vašem kupatilu ili kancelariji. Plastična osnova kojom je oivičeno ogledalo čini ga sigurnim za upotrebu, veoma kompaktnim i sprečava eventualna oštećenja.

Dimenzije: 

prečnik sa ramom i sijalicama – 13cm
prečnik samog ogledala – 10,5cm

Pogledajte u videu kakve su sve prednosti ovog neverovatnog ogledala i iskoristite mogućnost da već danas nabavite Vaše Swivel brite uveličavajuće ogledalo sa LED svetlom.


  • Sigurna kupovina
  • Online podrška
  • Call centar podrška
  • Povoljna dostava
  • Jednostavna kupovina