Na stanju

Masažer za stopalaOvo je jedan od najboljih načina da se rešite napetosti, stresa, jedna od korisnijih stvari koje možete da priuštite svom fizičkom i mentalnom zdravlju – masažer za stopala.Masaža nije samo stvar koja vam prija, a nema nikakve stvarne efe... ... više

Proizvod možete naručiti samo kao registrovano pravno lice .
Registrujte se

Opis

Masažer za stopala

Ovo je jedan od najboljih načina da se rešite napetosti, stresa, jedna od korisnijih stvari koje možete da priuštite svom fizičkom i mentalnom zdravlju – masažer za stopala.

Masaža nije samo stvar koja vam prija, a nema nikakve stvarne efekte na vaše fizičko stanje. Ona igra izuzetno važnu ulogu u prevenciji, pa čak i lečenju velikog broja bolesti. A zašto baš stopala, a ne leđa za koja smatrate da im je masaža najviše potrebna? Zato što su stopala najteži deo u pokretanju tela ljudi i na stopalima su koncentrisane tačke nervnih refleksa organa. Zato masiranjem stopala ne rešavate samo problem bola u stopalima, već i brojne druge probleme.

Migrena

Stalne nesnosne glavobolje mogu da poremete normalno funkcionisanje na duže staze: da izazovu stalnu nervozu, napetost, razdražljivost, a to može ostaviti ozbiljne posledice na zdravlje. Stimulacijom određenih tačaka na stopalu (konkretno donji deo palca) problem migrene se može ne samo smanjiti, već u kombinaciji sa drugim adekvatnim metodama lečenja i u potpunosti eliminisati.

Bol u leđima

Iako je bol u leđima u velikom broju slučajeva posledica nepravilnog položaja kičme, slabe fizičke aktivnosti i dugog sedenja, masaža stopala može pomoći da se bol u ovom delu tela znatno otkloni. Masažom stopala poboljšava se cirkulacija, krv se šalje u gornji deo tela, te samim tim i cirkulacija u vratu i leđima biva bolja, bolovi se smanjuju i postepeno nestaju.

Bol u stomaku

Masaža stopala (konkretno masaža vrha luka stopala) može pomoći i kada su stomačni problemi u pitanju, kada se u ovom predelu javljaju grčevi, kada je varenje loše i izaziva bol. Pomaže onima koji pate od gastritisa i kada dođe do zatvora. A rešavanjem problema konstepacije masaža štiti i jetru, slezinu, bubrege i ostale vitalne organe.

Menstrualne tegobe

Tokom ciklusa masaže stomaka i leđa mogu biti opasne i izazvati prekomerno krvarenje. Međutim, masaža nogu u tom periodu ne samo da nije zabranjena, već je i preporučljiva. Tačke čijom stimulacijom se ublažavaju ove tegobe jestu sredina pete, donji deo palca i luk stopala.

Detoksikacija

Na ovaj način, masažom stopala, podstiče se i izbacivanje otrova iz organizma. Kako je cirkulacija poboljšana u celom telu, tako su stimulisani i bubrezi koji kroz urin izbacuju otrove nagomilane u vašem telu. Ključna tačka za detoks jeste sredina stopala, a prilikom njene masaže može doći do pojačanog znojenja u tom predelu.

Kada je vaš organizam zdrav, kada vas ništa ne boli, onda imate više energije, manje se umarate i san vam je kvalitetniji. A ovo je jedan od jednostavnijih načina da se posvetite sebi. Masaža ovim masažerom će vam izuzetno prijati, opustiti vas i pripremiti za dan koji je pred vama.

Masažer ima 3 načina rada (kruženje, pulsiranje, gnječenje) i 3 brzine masaže. Uz njega dobijate daljinski upravljač.

Dimenzije: 650mm x 390mm x 305mm
Težina: 8kg
Napajanje: 110-240 V~, 50/60 Hz
Snaga: 40W
Trajanje sesije masiranja: 15 minuta


  • Sigurna kupovina
  • Online podrška
  • Call centar podrška
  • Povoljna dostava
  • Jednostavna kupovina