Na stanju

Magnetne trepaviceOduvek ste želeli bujne duge trepavice koje vaš pogled čine zavodljivijim. Zato i koristite maskaru, kao i većina žena, a po potrebi stavljate čak i veštačke trepavice kako biste upotpunili šminku. Međutim, sada postoji još bolji način na... ... više

Proizvod možete naručiti samo kao registrovano pravno lice .
Registrujte se

Opis

Magnetne trepavice

Oduvek ste želeli bujne duge trepavice koje vaš pogled čine zavodljivijim. Zato i koristite maskaru, kao i većina žena, a po potrebi stavljate čak i veštačke trepavice kako biste upotpunili šminku. Međutim, sada postoji još bolji način način za „šminkanje“ očiju – magnetne trepavice!

Magnetne trepavice su nešto potpuno novo u svetu, nešto potpuno novo na našem tržištu! Sve žene koje su ih probale su „poludele“ za njima, jer je efekat koji daju još bolji od maskare i običnih veštačkih trepavica koje se lepe, a mogu da se koriste iznova i iznova! One čine da vaše trepavice izgledaju duže i bujnije, pa samim tim i vaš pogled još lepšim nego što jeste.

Ove trepavice u sebi nemaju nikakve hemije! I dok obične veštačke trepavice morate da lepite i time rizukujete da oštetite svoje prirodne, da vam lepak upadne u oči i izazove vam infekciju, ove trepavice se „lepe“ magnetom! Magnet je toliko sitan da se uopšte neće primetiti da postoji na trepavicama, a ipak je dovoljno jak da može da drži trepavice.

Pitate se kako je moguće da magnetom zalepište trepavice za svoje? Zato što dobijate i gornji i donji deo! Naime dobijate jedan deo trepavica koji stavljate NA svoje, a drugi deo stavljate ISPOD trepavica. Ta dva dela se spajaju magnetom koji se na njima nalazi i čvrsto stoje sve do momenta dok ne poželite da ih skinete.

Magnetne trepavice se izuzetno lako skidaju: samo laganim pokretom vrhovima prstiju razdvojite magnete i to je to, već vam ostaju u rukama. Možete da ih odložite i ponovo koristite još nebrojeno mnogo puta.

Idealne su za sve prilike, dnevna i večernja događanja. Zato iskoristite ovu fantastičnu priliku i poručite svoj par magnetnih trepavica po AKCIJSKOJ ceni!
  • Sigurna kupovina
  • Online podrška
  • Call centar podrška
  • Povoljna dostava
  • Jednostavna kupovina