Na stanju

Ukoliko imate problem sa čukljevima i ne znate kako da ih se rešite, imamo sjajnu vest za Vas - iskoristite jedinstvenu priliku i poručite longetu za ispravljanje čukljeva i silikonske separatore!Longeta je pomagalo koje se koristi kao preventiva kod defor... ... više

Proizvod možete naručiti samo kao registrovano pravno lice .
Registrujte se

Opis

Ukoliko imate problem sa čukljevima i ne znate kako da ih se rešite, imamo sjajnu vest za Vas - iskoristite jedinstvenu priliku i poručite longetu za ispravljanje čukljeva i silikonske separatore!

Longeta je pomagalo koje se koristi kao preventiva kod deformiteta stopala, ali takođe može da se koristi i kao terapija ukoliko problem već postoji. Izrađena je od plastike koja je na oderđenim delovima obložena penom. Na longeti se nalaze dve čičak trake koje se podešavaju, pa samim tim možete precizno podesiti poluge. 

Longete je preporučljivo nositi tokom mirovanja, a s obzirom da je uglavnom noć period kada se najduže miruje, onda je najbolje staviti ih pred spavanja i držati na nogama celu noć. Dok vi spavate, one će vući palčeve ka spolja i na taj način ispravljati deo na kom se čukalj nalazi.

Način upotrebe: Otpustiti kaiš, navući longetu preko palca tako da se prednji deo nalazi unutar palca dok mekim materijalom postavljeni deo pokriva čukalj. Zategnuti kaiš od spoljašnje strane stopala preko donjeg dela stopala i zakačiti za kuku. Podesiti kaiš tako da vrši blagi pritisak na palac.

A čemu služe slikonski separatori? Silikonski separatori se nose u obući i oni služe da eliminišu bolove i spreče trenje do kojeg dolazi usled hodanja. Deo koji je između palca i prsta do njega razdvaja ova dva prsta i sprečava da se dodatno deformišu. Izuzetno su udobni i mogu da se nose u bilo kojoj zatvorenoj obući.

Neće vam smetati i žuljati vas, naprotiv, biće vam velika pomoć.

Pakovanje sadrži 2 komada longeta (1 za levu i 1 zadesnu nogu) i 2 komada separatora (1 za levu i 1 za desnu nogu).

Rešite se već čukljeva na potpuno BEZBOLAN način, BEZ OPERACIJE uz longete i separatore za ispravljanje čukljeva!
  • Sigurna kupovina
  • Online podrška
  • Call centar podrška
  • Povoljna dostava
  • Jednostavna kupovina