Na stanju

Poptuno drugačiji način vežbanja koji će vam omogućiti da se rešite neželjenih kolograma i oblikujete i ojačate mišiće stomaka. Vežbanje sa ovim obručom je potpuno zabavno i volećete da trenirate sa njim kao saveznikom, a pogledajte i zašto.Hulahop obruč s... ... više

Proizvod možete naručiti samo kao registrovano pravno lice .
Registrujte se

Opis

Poptuno drugačiji način vežbanja koji će vam omogućiti da se rešite neželjenih kolograma i oblikujete i ojačate mišiće stomaka. Vežbanje sa ovim obručom je potpuno zabavno i volećete da trenirate sa njim kao saveznikom, a pogledajte i zašto.

Hulahop obruč sa tegom za mršavljenje nije običan obruč. On je, za razliku od brojnih drugih običnih obruča prilagodljiv, pa će moći da ga koriste devojke i žene različitog obima u struku. Ono što ga čini posebnim jeste teg od pola kilograma koji se kači za njega, a poenta jeste da ga okrećete oko sebe. Na taj način ćete pokrenuti gubitak kalorija, sagorevanje masti i podstaći mršavljenje.

Pored tega i prilagodljivog obima, ono što ovaj teg takođe čini posebnim jeste to što su unutrašnji delovi obruča, tj. delovi koji vam dodiruju stomak i leđa dok se trudite da okrećete teg u krug, oni su napravljeni tako da vas masiraju, te da samim tim dodatno poboljšaju cirkulaciju i mršavljenje.

Teg je kao stvoren za vežbanje kod kuće i u prirodi, a rezultati će se videte neverovatno brzo. Stopmak i struk će se oblikovati, mišići će ojačati, a vi ćete zadovoljno moći da obučete odeću koju ste želeli, a niste do skoro mogli.

Požurite da obradujete sebe ovim hulahop obručom sa tegom za mršavljenje i postignete formu kakvu ste oduvek želeli.
  • Sigurna kupovina
  • Online podrška
  • Call centar podrška
  • Povoljna dostava
  • Jednostavna kupovina