Na stanju

Olakšajte i ulepšajte sebi svakodnevnicu praktičnim uveličavajućim ogledalom bilo da ste dama, bilo jači pol.Ovo ogledalo je neuporedivo praktičnije od običnih, jer ono ima mogućnost podešavanja: možete da ga prenesete gde vam najviše odgovara da ga korsti... ... više

Proizvod možete naručiti samo kao registrovano pravno lice .
Registrujte se

Opis

Olakšajte i ulepšajte sebi svakodnevnicu praktičnim uveličavajućim ogledalom bilo da ste dama, bilo jači pol.

Ovo ogledalo je neuporedivo praktičnije od običnih, jer ono ima mogućnost podešavanja: možete da ga prenesete gde vam najviše odgovara da ga korstite u datom momentu, možete da ga rotirate u svim pravcima, uveličava čak 10X i ima LED svetlo!

Ogledalo ima fleksibilno postolje koje se za ravnu podlogu kači jakim vakumom. To će vam omogućiti da brzo, lako i precizno nanesete šminku u bilo kojoj prostoriji. Uveličavajuće svojstvo i LED svetlo će vam znatno olakšati sređivanje lica, korekciju obrva, nausnica ili npr. brijanje kod muškaraca.

Ogledalo je dovoljno veliko da sa njime uradite sve što želite, a ipak ga lako možete poneti i na put ako smatrate da će vam zatrebati a da vam ne zauzima mnogo mesta. Prečnik samog ogledala je 15 cm, a prečnik sa ramom sa svetiljkama je 20 cm.

Za rad LED svetla je neophodno prethodno ubaciti 3 x AAA baterije (NE dolaze u pakovanju).

Iskoristite ovu jedinstvenu AKCIJU i već danas poručite ogledalo sebi ili na poklon nekoj dragoj osobi. Ovo je definitivno nešto što treba apsolutno svima!
  • Sigurna kupovina
  • Online podrška
  • Call centar podrška
  • Povoljna dostava
  • Jednostavna kupovina