Na stanju

Električna turpija za pete Personal PediViše nećete morati da trošite vreme u salonima i bespotrebno dajete mnogo novca na tretmane kod pedikira. Uz pomoć Personal Pedi-ja na jednostavan i brz način rešićete se zadebljanja i mrtve kože na petama. Nakon kor... ... više

Proizvod možete naručiti samo kao registrovano pravno lice .
Registrujte se

Opis

Električna turpija za pete Personal Pedi

Više nećete morati da trošite vreme u salonima i bespotrebno dajete mnogo novca na tretmane kod pedikira. Uz pomoć Personal Pedi-ja na jednostavan i brz način rešićete se zadebljanja i mrtve kože na petama. Nakon korišćenja, Vaša stopala će biti meka i glatka poput svile.
 
Električna turpija za stopala se jednostavno koristi: ubacite baterije sa donje strane aparata, skinite zaštitni poklopac sa rotirajućeg dela, zatim samo prislonite na deo kože koji želite da turpijate i Vaš tretman može da počne. Uz korišćenje Personal Pedi-ja svaki dan samo jedan minut Vaša stopala će biti mekša nego ikada. 

Aparat radi na 2 AA alkalne baterije koje se NE nalaze u pakovanju. 

U pakovanju ćete dobiti: Personal Pedi aparat sa kristalnim valjkom i poklopcem, četkicu za čišćenje, kao i JOŠ JEDAN kristalni valjak.

Električna turpija za pete je proizvod koji morate imati u svom kupatilu.

Pogledajte u sledećem videu prednosti ove fantastične turpije za pete i iskoristite mogućnost da već danas nabavite svoj Personal Pedi po super ceni!


  • Sigurna kupovina
  • Online podrška
  • Call centar podrška
  • Povoljna dostava
  • Jednostavna kupovina