Na stanju

Dexe Fiberi za retku kosu 22grKosa koja je na temenu, u predelu zalizaka ili pri vrhu izgubila svoju gustinu i učinila da Vaše samopouzdanje bude na donjoj granici, sada je naišla na dostojnog protivnika! Predstvljamo Vam Dexe Fibers – proizvod koji će na ... ... više

Proizvod možete naručiti samo kao registrovano pravno lice .
Registrujte se

Opis

Dexe Fiberi za retku kosu 22gr

Kosa koja je na temenu, u predelu zalizaka ili pri vrhu izgubila svoju gustinu i učinila da Vaše samopouzdanje bude na donjoj granici, sada je naišla na dostojnog protivnika! Predstvljamo Vam Dexe Fibers – proizvod koji će na brz i siguran način dovesti do poboljšanja kvaliteta, gustine i celokupnog izgleda Vaše kose!

Ovaj kozmetički proizvod munjevitom brzinom osvojio je sve delove sveta. Milioni zadovoljnih korisnika uverili su se u njegovu delotvornost! Proređena kosa brzo i lako postaje bujna, a činjenica da ga možete izabrati u boji koja Vama odgovara čini ga još atraktivnijim.

Dexe Fiber vlakna učiniće da Vaša kosa izgleda gušće, a Vama će podići samopouzdanje. Već nakon prvog nanošenja istog imaćete utisak da Vam kosa nikad i nije bila proređena. Prirodan izgled koji daje pozicionira ga na sam vrh učinkovitih proizvoda za dodavanje bujnosti kosi. Dovoljno je samo da ga pospete po proređenoj kosi i eventualno dodate malo laka za kosu. Mikrofiberi se učvršćuju, pa slobodno možete da izađete iz kuće bez bojazni da će ih vetar, kiša i drugi spoljašnji uticaji skinuti. 

Dexe Fiber vlakna za retku kosu NE izazivaju alergijske reakcije i možete ih slobodno koristiti bez bojazni da će Vam oštetiti kosu i kožu glave.

Važno je reći da Dexe Fiberi ne obnavljaju niti ubrzavaju rast kose. Malo koji proizvodi uspešno to čine. Dexe Fiberi efikasno prekrivaju proređene delove i ono što je bitno jeste da se nanose za samo 10 sekundi. Ne skidaju se češljem, vetrom, slabom kišom, znojenjem i ne ostavljaju tragove na jastuku.

Pakovanje od 22gr možete aplicirati i do čak 75 puta.

Sastav: celuloza, sodijum sulfat, aluminijum silikat, amonijum hlorid, CI 77499

Pogledajte u sledećem videu kako se Dexe Fiberi nanose i koliko su zapravo fantastični rezultati koje daju. Iskoristite priliku i odmah ih poručite po ovoj super sniženoj ceni!  • Sigurna kupovina
  • Online podrška
  • Call centar podrška
  • Povoljna dostava
  • Jednostavna kupovina