Na stanju

Derma roler je super korisna alatka za poboljšanje kvaliteta kože, za njenu obnovu i uklanjanje nesavršenosti, ali isto tako i za podsticanje rasta kose na delovima glave sa kojih je počela da opada.Derma roler je spravica koja na svom vrhu ima roler prepu... ... više

Proizvod možete naručiti samo kao registrovano pravno lice .
Registrujte se

Opis

Derma roler je super korisna alatka za poboljšanje kvaliteta kože, za njenu obnovu i uklanjanje nesavršenosti, ali isto tako i za podsticanje rasta kose na delovima glave sa kojih je počela da opada.

Derma roler je spravica koja na svom vrhu ima roler prepun malih sitnih iglica kojima se prelazi preko kože i na taj način se podstiče mikrocirkulacija. Ona je važna zato što se na taj način koža regeneriše, podmlađuje, izgleda jedrije, svežije, odmornije. Takođe, derma roler će vam pomoći da na ovaj način podstaknete ne samo da se pore očiste, već i da se suze.

Vrlo je poželjan ako imate probolem sa flekama od akni ili sunca, jer ćete uz pomoć njega “naterati” kožu da se sama obnavlja. Bockanjem iglicama derma rolera ne samo da ćete podstaći cirkulaciju, već ćete i podstaći proizvodnju kolagena, a on je vrlo važan za mladalački i zdrav izgled kože.

Tretman derma rolerom najsličniji je mezoterapiji, s tim što derma roler možete da koristite u kućnim uslovima. Vrlo je jednostavan za korišćenje: samo blagim pokretima prelazite preko čistog i suvog lica. Važno je da to radite lagano i bez jakog pritiska kako ne biste iziritirali kožu. Lice će vam sutradan biti osetljvo i izbockano, ali to ne treba da vas brine – to je normalno.

Na isti način možete tretirati i delove glave sa kojih vam opada kosa. Važno je da tretman radite redovno kako biste podstakli rast nove kose. Neka vam kosa bude suva i nemojte previše pritiskati kako se ne biste povredili.
  • Sigurna kupovina
  • Online podrška
  • Call centar podrška
  • Povoljna dostava
  • Jednostavna kupovina