Nema na stanju

Crna maska za lice Do Beauty 10x20gZa uvek čistu i zdravu kožu lica!NAJBOLJA crna maska ikada je konačno dostupna i kod nas! Efekti se vide već nakon prvog korišćenja, a ako je budete redovno i pravilno koristili vaša koža lica će biti čista, izgledaće uve... ... više

Proizvod možete naručiti samo kao registrovano pravno lice .
Registrujte se

Opis

Crna maska za lice Do Beauty 10x20g

Za uvek čistu i zdravu kožu lica!

NAJBOLJA crna maska ikada je konačno dostupna i kod nas! Efekti se vide već nakon prvog korišćenja, a ako je budete redovno i pravilno koristili vaša koža lica će biti čista, izgledaće uvek sveže, odmorno, a mitiseri i ostale nečistoće će postati prošlost.

Ovo revolucionarno sredstvo za negu kože će vam pomoći da dubinski očistite kožu lica na potpuno jednostavan i ni malo agresivan način. Crna maska Do Beauty rešava problem mitisera kao ni jedan preparat do sada i jednako je dobra kako za mladu, tako i za zrelu kožu. Ona izvlači iz pora masnoću i nečistoće, što se vidi već nakon prvog nanošenja kada se na ukonjenom delu maske mogu primetiti bele tačkice koje su zapravo višak nakupljene masnoće.

U zavisnosti od potreba kože, može se stavljati na celo lice ili samo na T zonu. Black maska Do Beauty dolazi u pakovanju koje u sebi sadrži 10 kesica od po 20g. Jedna kesica uputstvom jeste predviđena za jedno nanošenje, ali već nakon prvog korišćenja ćete shvatiti da možete da je iskoristite za bar dva tretmana, naročito ako je ne nanosite na celo lice, već samo na kritične zone.

Crna maska se nanosi u ne previše debelom sloju na lice i treba je ostaviti 20-30 minuta da se osuši. Znaćete da je skroz suva ako budete mogli da je povučete i „odlepite“ sa lica. Kada se popuno osuši, lagano je skinite sa lica i umijte kožu mlakom vodom.

Koristite je 2-3 puta nedeljeno i bićete oduševljeni rezultatima koje ova maska daje! Imaćete lepu, glatku kožu bez mitisera i ostalih nečistoća!

LABORATORIJSKIM ISPITIVANJIMA UTVRĐENO JE DA JE MASKA ZDRAVSTVENO ISPRAVNA.

UPOZORENJE: Ako primetite peckanje ili iritacije na koži, odmah prestanite sa korišćenjem.
  • Sigurna kupovina
  • Online podrška
  • Call centar podrška
  • Povoljna dostava
  • Jednostavna kupovina