Nema na stanju

Copper čarapa za cirkulacijuAko se svakodnevno suočavate sa otečenim člancima i bolovima u nogama izazvanim usled dugog sedenja, stajanja ili hodanja, Copper čarapa za cirkulaciju je ono što će rešiti vaš problem bilo da se nalazite kod kuće, na poslu ili ... ... više

Proizvod možete naručiti samo kao registrovano pravno lice .
Registrujte se

Opis

Copper čarapa za cirkulaciju

Ako se svakodnevno suočavate sa otečenim člancima i bolovima u nogama izazvanim usled dugog sedenja, stajanja ili hodanja, Copper čarapa za cirkulaciju je ono što će rešiti vaš problem bilo da se nalazite kod kuće, na poslu ili na putu.

Ove specijalna čarapa efikasno otklanjaju neprijatnosti u člancima i ublažavaju ili u potpunosti eliminišu otoke. Izrađene su od specijalnog materijala i izuzetno su prijatne za nošenje. S obzirom da ima otvorene prste i petu, u njoj vam neće biti suviše toplo, a kompresija koju vrši na članak doprineće da nemate osećaj težine u nogama.

Copper čarapa za članak otklanja bolove u mišićima i povećavaju njihovu pokretljivost. Može se nositi i kada problemi sa člancima već postoje, ali i preventivno. Pogodna za nošenje ne samo dok odmarate kod kuće, već i na poslu, a pogotovo na dugim putovanjima kada su noge podložnije oticanju.

Materijal: spandeks, najlon.

U pakovanju dolazi 1 čarapa sa otvorenom petom.

Čarapa se vrlo jednostavno navlači i skida, ali i lako održava. Dovoljno je oprati je ručno u mlakoj vodi sa malo praška za veš, osušiti na vazduhu i ponovo je spremna za nošenje.

Iskoristite ovu sjajnu AKCIJU i poručite odmah čarapu za cirkulaciju kako biste se što pre rešili otoka i bolova u članku.
  • Sigurna kupovina
  • Online podrška
  • Call centar podrška
  • Povoljna dostava
  • Jednostavna kupovina