Na stanju

Iznenadite svoje klince ovim genijalnim setom bagerčića koji su idealni i za igranje napolju, i u kući, i ako se njima igraju zajedno, i ako ih razdvoje i zabavljaju se posebno sa nekim od njih!Ovaj super interesantni set sadrži čak 6 metalnih bagerčića ko... ... više

Proizvod možete naručiti samo kao registrovano pravno lice .
Registrujte se

Opis

Iznenadite svoje klince ovim genijalnim setom bagerčića koji su idealni i za igranje napolju, i u kući, i ako se njima igraju zajedno, i ako ih razdvoje i zabavljaju se posebno sa nekim od njih!

Ovaj super interesantni set sadrži čak 6 metalnih bagerčića kojima će biti oduševljen gotovo svaki dečak! Iako se njima mogu igrati i u kući, sjajni su za igranje napolju u kombinaciji sa peskom, zemljom, kamenom. Vaši mališani će igrajući se njima razvijati svoju kreativnost, jer će njima zaista moći da prenose materijal za izgradnju, a potom ga koriste za pravljenje nečeg konkretnog poput dvorca, piramide ili šta već smisle i požele.

S obzirom na to da ih ima više u pakovanju, podstaći će vašu decu da se druže, da dele, da se zajedno igraju sa drugarima i budu „partneri“ u izgradnji svojih kućica i drugih objekata ili možda čak i bića iz svoje mašte.

Set je namenjen deci uzrasta od 3 godine, pa naviše.

Materijal: metal + plastika

Iskoristite ovu fantastučnu AKCIJU i po HIT CENI poručite na poklon svom mališanu ovaj super interesantni set metalnih bagerčića kojim će se zasigurno sjajno zabavljati, razvijati svoju kreativnost i interakciju sa drugom decom.
  • Sigurna kupovina
  • Online podrška
  • Call centar podrška
  • Povoljna dostava
  • Jednostavna kupovina