Na stanju

Komarci su uveliko počeli da napadaju sa svih strana što mi odrasli nekako i podnosimo u smislu da znamo kada ne treba da raščešemo ujed i tako izbegnemo da sebi napravimo rane, dok najmlađe jednako napadaju (možda čak i više), ali njima je teže da se kont... ... više

Proizvod možete naručiti samo kao registrovano pravno lice .
Registrujte se

Opis

Komarci su uveliko počeli da napadaju sa svih strana što mi odrasli nekako i podnosimo u smislu da znamo kada ne treba da raščešemo ujed i tako izbegnemo da sebi napravimo rane, dok najmlađe jednako napadaju (možda čak i više), ali njima je teže da se kontrolišu da svoju divnu nežnu kožu ne izgrebu noktićima zbog svraba. Zato sada postoje narukvice protiv komaraca za decu!

Genijalan izum koji će pomoći mališanima da se spasu od komaraca, ali isto tako i njihovim roditeljima koji neće morati da gledaju svoje najmlađe kako ih ujedi svrbe, bole, kako zbog njih ne mogu da spavaju, kako zbog njih plaču.

Znamo da ne volite da svojoj deci mažete previše „hemije“ na kožu: maleni su, koža im je tanka, svilenkasta, osetljiva i naravno da želite da izbegnete mnogo preparata na njoj. Možda neke druge stvari ne možete da eliminišete iz upotrebe, ali sprejeve i stikove protiv komaraca možete – sada imaju adekvatnu zamenu u vidu narukvice protiv komaraca.

Sve što treba jeste da je stavite detetu na ruku, a s obzirom na vrlo zanimljiv dizajn i na životinjice koje ga krase budite sigurni da će je rado nositi. Čak će mu biti zanimljivo da je ima, nećete uopšte morati da ga „primoravate“.

Ova narukvica sadrži u sebi esencijalna ulja koja teraju komarce i druge insekte. Njihov miris je izuzetno prijatan i plus su vodootporne, pa neće prestati da deluju ako dete sa narukvicom pere ruke i kvasi je.

U paketu dolaze 3 različite narukvice protiv komaraca.

Čak i nakon što prestanu da deluju, klinci će ovu narukvicu moći da nose kao što nose obične narukvice i satove. Veličina narukvice je univerzalna, a mogu ih nositi i dečaci i devojčice.
  • Sigurna kupovina
  • Online podrška
  • Call centar podrška
  • Povoljna dostava
  • Jednostavna kupovina