Nema na stanju

Ovo je najčarobniji način da iznenadite svoje ili, pak, vama neko drugo milo dete – lampa projektor koja ima moć da čitavu sobu mališana obaspe predivnim zvezdama i drugim oblicima koji će ih zadiviti kada ih vide na plafonu i zidovima svoga kutka.Čarobna ... ... više

Proizvod možete naručiti samo kao registrovano pravno lice .
Registrujte se

Opis

Ovo je najčarobniji način da iznenadite svoje ili, pak, vama neko drugo milo dete – lampa projektor koja ima moć da čitavu sobu mališana obaspe predivnim zvezdama i drugim oblicima koji će ih zadiviti kada ih vide na plafonu i zidovima svoga kutka.

Čarobna lampa projektor sa 6 traka za projekciju je lampa koja ima neverovatne moći. Najvažnija joj je da izmami dečija osmeh i oduševljenje. Ona može da bude obična lampa (ako se sa nje ne skine beli plastični vrh), ali najveća čar leži u onome šta biva kada se poklopac skine – predivni zvezdani i drugi oblici se projektuju svuda po prostoriji!

Zvezdice će ispuniti čitavu sobu, a ono što je još čarobnije je to što oblike koje lampa projektuje možete menjati, jer u pakovanju dobijate čak 6 traka za projekciju, a one su:

1. zvezdano nebo
2. okean
3. novogodišnja traka
4. rođendanska traka
5. traka sa ružicama
6. planetarni sistem

Ove trake ne mogu da se istroše i možete da ih menjate kad god to poželite, odnosno kada vaši najmlađi to požele. Svaka projekcija je novi doživljaj, novo uzbuđenje! Sjajno je to što se svi navedeni oblici koji se projektuju na zid i plafon mogu kretati! Kako? Tako što možete izabrati da se deo za projekciju lagano okreće u krug.

Mogućnost rotacije je sjajna, jer to umiruje decu i savršeno ih priprema za spavanje. A dodatna prednost je ta što mogu birati i jačina svetlosti (3 nivoa) i boju kojom će lampa sijati. Sjajno, zar ne?

Lampa na vrhu ima roze mašnicu, pa se čini da je rezervisana za devojčice. No, pokazala se jednako zabavna dečacima (ako se dečacima mašnica ne dopada – skinite je). Dopada se deci svih uzrasta, pa može biti vaš izbor za poklon bilo za rođendan bilo za neku drugu priliku deci različitih uzrasta.
  • Sigurna kupovina
  • Online podrška
  • Call centar podrška
  • Povoljna dostava
  • Jednostavna kupovina